Κάμπος: «Δεν είναι δίκαιο που ο τελικός γίνεται στο ΟΑΚΑ. Γιατί να μη γινόταν στην Τούμπα;»

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 8 Μαΐου 2018, 11:13
Κάμπος: «Δεν είναι δίκαιο που ο τελικός γίνεται στο ΟΑΚΑ. Γιατί να μη γινόταν στην Τούμπα;»
Ο Τζάλμα Κάμπος έκανε δηλώσεις στο πλαίσιο της media day του ΠΑΟΚ για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος με την ΑΕΚ, κατά τη διάρκεια των οποίων έθεσε μεταξύ άλλων θέμα έδρας, χαρακτηρίζοντας άδικο το γεγονός ότι το ματς γίνεται στο ΟΑΚΑ.

Aναλυτικά όσα είπε στις δηλώσεις του:

Για το πώς αισθάνεται για όσα τους είπε ο Σαββίδης στη χθεσινή τους συνάντηση:
«Ήταν μια συνάντηση μεταξύ της ομάδας και του προέδρου για όσα έγιναν την εφετινή χρονιά και εν όψει του τελικού. Ήταν κάτι συνηθισμένο, έχει ξαναγίνει, μας συνεχάρη για όσα πετύχαμε. Είναι κάτι ξεχωριστό».

Για το Κύπελλο και το πόσο το θέλουν όλοι στην ομάδα: «Θέλουμε να κερδίσουμε κάθε τίτλο, κάθε διοργάνωση. Μπαίνουμε για να κερδίσουμε, το αποδείξαμε στο πρωτάθλημα, θα το δείξουμε και στο Κύπελλο».

Για το τι πρέπει να έχει ο ΠΑΟΚ για να πάρει το κύπελλο:
«Όλα μαζί, είναι ένα παιχνίδι, θέλουμε να κερδίσουμε. Δεν έχει δικαίωμα λάθους σε έναν τελικό. Πρέπει να είμαστε σωστοί πρακτικοί και να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Για το αντίστοιχο παιχνίδι με την ΑΕΚ στην Τούμπα και το χαμένο πρωτάθλημα:
«Έχουμε μιλήσει πολύ για αυτό. Ξέρουμε τι έγινε, τι συνέβη. Θέλουμε να κερδίσουμε, αυτό είναι το σημαντικό. Είναι ένα παιχνίδι, ξεχωριστό, που δεν έχει περιθώριο λάθους».

Για τις διαφορές των δύο ομάδων συγκριτικά με τον περσινό τελικό: «Δώσαμε μάχη οι δύο ομάδες για το πρωτάθλημα. Είναι ανταγωνιστικές ομάδες. Δεν θέλω να μπω σε συγκρίσεις, δεν θέλω να μιλήσω για τον αντίπαλο, θέλω να μιλήσω μόνο για τη δική μας νοοτροπία που θα είναι ίδια με του πρωταθλήματος».

Για το γεγονός πως ο τελικός γίνεται στην έδρα της ΑΕΚ και το πόσο θα επηρεάσει: «Καταλαβαίνουμε πως δεν είναι δίκιο και ξέρετε τους λόγους; Γιατί να μην παίξουμε στην Τούμπα; Αλλά επειδή δεν αλλάζει κάτι τώρα, θα παίξουμε εκεί, θα κάνουμε το παιχνίδι μας και πάμε να πάρουμε το Κύπελλο».

Για τη δική του απόδοση την εφετινή χρονιά:
«Είμαι καλά, έχω ξεπεράσει τον τραυματισμό μου και είμαι έτοιμος για τον τελικό».

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 8 Μαΐου 2018, 13:20