Κυριάκος: «Η υπομονή τελείωσε»

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 12 Οκτωβρίου 2020, 20:53
Κυριάκος: «Η υπομονή τελείωσε»

«Άστραψε και βρόντηξε» ο Κυριάκος Κυριάκος με αφορμή σχόλια που έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα για τις εξελίξεις στον ΠΑΟΚ.

Πιο συγκεκριμένα, σε ανάρτησή του στο facebook αναφέρει:

«Στη δημοσιογραφική πιάτσα είναι γνωστή η σχεδόν ιώβεια υπομονή που κάνω πριν έρθω σε σύγκρουση και οριστική ρήξη με κάποιον.

Ποτέ αιτία της σύγκρουσης ή της ρήξης δεν είναι αν "τα λέει ή τα γράφει καλά", αλλά από το αν είναι straight απέναντί μου ακόμη και στις διαφωνίες. Επί 2,5 χρόνια που η ομάδα δεν έχανε ούτε… με πόλεμο, όλα ήταν μέλι-γάλα.

Στο εξάμηνο μιας μεγάλης προσπάθειας εξορθολογισμού και ανασυγκρότησης, βγήκαν στην επιφάνεια οι γνωστοί εξυπνάκηδες των ερτζιανών για να μας υποδείξουν τι κινήσεις πρέπει να κάνουμε, πως να συμπεριφερθούμε, να αμφισβητήσουν αν έχουμε το σθένος να βγούμε μπροστά στα δύσκολα, λες και μας είδαν ποτέ να λείπουμε από καμιά μάχη, είτε χάναμε, είτε κερδίζαμε.

Μετά τη συνέντευξη τύπου της Τετάρτης αν χρειαστεί θα επανέλθω με ονόματα. Δεν το κάνω γιατί σέβομαι συναδέλφους τους που νιώθουν από ΠΑΟΚ και δεν θέλω να τους πάρει η μπάλα.

Αλλά η υπομονή τελείωσε. Μόλις απαντήσουμε στις ερωτήσεις του κόσμου, κάποιοι δημοσιογράφοι θα πρέπει να απαντήσουν και στις δικές μου δημόσιες ερωτήσεις. Για να κρινόμαστε όλοι, όπως είναι και το δίκαιο.

ΥΓ. Είναι στη φύση της δουλειάς μας, να δεχόμαστε κριτική, πολλές φορές και ισοπεδωτική. Ενίοτε και στοχοποίηση. Ξέρω λοιπόν πόσο δύσκολο είναι να την αντιμετωπίσεις. Προσέχω διπλά και τριπλά να μην αντιμετωπίσει κάποιος τις ίδιες δυσκολίες εξαιτίας μου. Αν όμως κάποιος επιδιώκει τον δημόσιο διάλογο, θα πρέπει να είναι έτοιμος να επωμιστεί το βάρος των όσων λέει».

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 12 Οκτωβρίου 2020, 21:03