Έναν πολύπειρο ποδοσφαιριστή, ο οποίος αναμένεται να προσδώσει ποιότητα στο ρόστερ του, είναι έτοιμος να αποκτήσει ο ΠΑΟΚ.

Οι Θεσσαλονικείς, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα ΜΜΕ της Βραζιλίας, ήρθαν σε συμφωνία με τον 34χρονο Βραζιλιάνο, Τάισον, ο οποίος έμεινε ελεύθερος πρόωρα από την Ιντερνασιονάλ και πλέον αναμένεται να ντυθεί στα «ασπρόμαυρα», υπογράφοντας συμβόλαιο για 1.5 χρόνο!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Τάισον συνεργάστηκε με τον Ζοσέ Μπότο στη Σαχτάρ Ντόνετσκ, ομάδα στην οποία και εκτόξευσε την καριέρα του αγωνιζόμενος για εννέα σεζόν (2013-21) με απολογισμό 299 συμμετοχών και 55 τερμάτων.

Στο παλμαρέ του αριθμεί έξι πρωταθλήματα Ουκρανίας, πέντε κύπελλα Ουκρανίας και τέσσερα σούπερ καπ.

Μάλιστα τη σεζόν 2019-20 πήρε το βραβείο του κορυφαίου ποδοσφαιριστή στο πρωτάθλημα της Ουκρανίας, ενώ είδε το όνομά του να συμπεριλαμβάνεται στην κορυφαία ενδεκάδα της σεζόν για το Europa League.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Τάισον Μπαρσέλος Φρέντα, όπως είναι το πλήρες του όνομά του με την φανέλα της Ιντερνασιονάλ πήρε το Κόπα Σουνταμερικάνα (2009-2010) και την επόμενη περίοδο το Κόπα Λιμπερταδόρες. Ο πολύπειρος εξτρέμ μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευχέρεια και στα δύο άκρα της επίθεσης, αλλά και πίσω από τον επιθετικό.

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης