Ειδική μνεία στον Μίροσλαβ Στοχ έκανε ο τεχνικός της Σαχτέρ Καραγκάντι, Βίκτορ Κουμίκοφ, στη συνέντευξη Τύπου, ενόψει του αγώνα της Πέμπτης κόντρα στον ΠΑΟΚ, για την πρεμιέρα των ομίλων του Europa League.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχνικός της Σαχτέρ:


Για τον μεγαλύτερο κίνδυνο από πλευράς ΠΑΟΚ:
«Πρέπει να προσέξουμε την επιθετική τους γραμμή και ιδιαίτερα τον Μίροσλαβ Στοχ. Ο Σλοβάκος, που ήταν παίχτης της Τσέλσι, αυτή την εποχή βρίσκεται σε πολύ καλή φόρμα, ενώ προσοχή θέλει και ο Σαλπιγγίδης που παίζει και στην εθνική Ελλάδας. Ήταν και αυτός που στο τελευταίο ματς της Ελλάδας πέτυχε το γκολ που έδωσε τη νίκη.

Ο ΠΑΟΚ διαθέτει έναν πρώην ποδοσφαιριστή της Τσέλσι και αρκετούς ακόμη παίκτες με εμπειρία σε μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους, ως εκ τούτου είναι φανερό πως θα δυσκολευτούμε ακόμη περισσότερο σε σχέση με την Σέλτικ. Επίσης ο ΠΑΟΚ έχει έναν πολύ καλό προπονητή τον Χουμπ Στέφενς. Σίγουρα το παιχνίδι θα είναι ένας πολύ δύσκολος αγώνας. Προσωπικά πιστεύω πως ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί του ομίλου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας του: «Είμαστε αφοσιωμένοι στην προετοιμασία μας για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, τον πρώτο αγώνα για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Έχουμε στη διάθεση μας όλους τους βασικούς μας παίκτες. Ξεκουράσαμε ορισμένους στο πρωτάθλημα, όπως ο Βασίλιεβιτς και ο Πορυβάεφ, γιατί είχαμε κάποιους τραυματισμούς και δεν θέλαμε να επιδεινωθούν. Επίσης επέστρεψαν και οι Βίκιους και Καζάριαν οι οποίοι είχαν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες. Πλέον δεν θέλουμε άλλους τραυματισμούς, γιατί οτιδήποτε προκύψει τώρα θα ισοδυναμεί με καταστροφή, όχι κάτι λιγότερο».

Για το ότι ο αγώνας θα γίνει χωρίς θεατές
: «Σίγουρο είναι καλό, αλλά δεν σημαίνει και κάτι απόλυτα».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης