Ο Άνχελ Κρέσπο εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ στη συνέντευξη Τύπου, εν όψει του αυριανού νοκ-άουτ αγώνα με την Μπενφίκα στην Τούμπα, με τον Ισπανό να χαρακτηρίζει μεγάλη ομάδα του Πορτογάλους, τονίζοντας ωστόσο ότι ο δικέφαλος του Βορρά είναι πανέτοιμος.

«Σίγουρα είναι δύσκολο παιχνίδι, σίγουρα το γεγονός ότι παίξαμε μαζί τους πριν 2 χρόνια μας κάνει να τους γνωρίζουμε κάπως καλύτερα. Η αλήθεια είναι ότι έχουν αλλάξει πολλά πρόσωπα. Είναι μια δυνατή ομάδα, αλλά είμαστε συγκεντρωμένοι στον αυριανό αγώνα για να πετύχουμε αυτό που θέλουμε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

– Για το δυνατό σημείο της Μπενφίκα είπε: «Είναι αρκετά επιθετική, έχουν πολύ καλό παιχνίδι μεταξύ των γραμμών και έχουν φοβερή ατομική ποιότητα. Είναι μια μεγάλη ομάδα, αλλά έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνατότητες μας και στη δουλειά που κάναμε».

– Για το δυνατότερο σημείο του νέου ΠΑΟΚ τόνισε: «Θεωρώ πως από πέρσι η αλλαγή στον σχηματισμό μας έκανε πιο συμπαγείς. Είμαστε μια ομάδα με σοβαρότητα και προσπαθούμε να εκμεταλλευτούμε τα δυνατά μας σημεία και τις αδυναμίες του αντιπάλου. Έχουμε εμπιστοσύνη σε αυτό που κάνουμε και αυτό φαίνεται».

– Για τις πληροφορίες που έδωσε ο Αμπέλ Φερέιρα στην ομάδα για τη Μπενφίκα επισήμανε: «Σίγουρα ο προπονητής γνωρίζει πολύ καλά τη Μπενφίκα. Έχουμε δουλέψει πάρα πολύ καλά στις γραμμές μας. Είναι στο χέρι μας να δείξουμε όλα αυτά που μας είπε ο προπονητής και θέλουμε να εφαρμόσουμε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

– Για το αν είναι έτοιμος να αγωνιστεί ως δεξί μπακ υπογράμμισε: «Εγώ είμαι έτοιμος να δώσω το 100% ανεξάρτητα αν θα αγωνιστώ, ανεξάρτητα αν θα αγωνιστώ ως δεξιός οπισθοφύλακας ή σε κάποια άλλη θέση».

– Για τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς δήλωσε: «Σίγουρα μας είπε αυτό που όλοι γνωρίζουμε, ότι είναι μια ομάδα με μεγάλη ποιότητα. Όσον αφορά τον Ζίβκοβιτς, θεωρώ ότι μπορεί να βοηθήσει την ομάδα, γιατί έχει χαρακτηριστικά που έλειπαν».

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης