Με αρκετά ικανοποιητικούς ρυθμούς συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας του ΠΑΟΚ, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και όπως ανακοινώθηκε έχει σπάσει το φράγμα των 6.000 καρτών.

Αναλυτικά η ενημέρωση του δικεφάλου του Βορρά:

«Οι πωλήσεις των εισιτηρίων διαρκείας έσπασαν το φράγμα των 6.000 και ο τυχερός κάτοχος είναι ο Ζαφείρης Πλούσιος από τη Θεσσαλονίκη, ο οποίος αγοράζει εισιτήριο διαρκείας τα τελευταία δέκα χρόνια στη θύρα 1 του γηπέδου.
Η αγορά του εισιτηρίου πραγματοποιήθηκε από τη σύζυγο του Μάγδα η οποία μαζί με τη κάρτα διαρκείας παρέλαβε και το δώρο του.
Η ίδια ευχήθηκε για τη νέα αγωνιστική σεζόν:
“Εύχομαι η ομάδα μας να έχει καλή αρχή και μακάρι στο τέλος να βγει και Πρωταθλήτρια”.
Όπως είναι γνωστό από την πρώτη μέχρι και την τελευταία ημέρα διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας της σεζόν 2014-15 στις 20 Αυγούστου ένας τυχερός φίλος του Δικεφάλου θα κερδίζει ένα συλλεκτικό δώρο ΠΑΟΚ, όπως tablet, ρολόι, μπουφάν και επίσημο ρουχισμό της ομάδας. Ανάμεσα στα δώρα βέβαια, ξεχωρίζουν οι τρεις μηχανές της Kymco.
Αγόρασε λοιπόν το διαρκείας σου και μπορείς να γίνεις και εσύ ο τυχερός που θα κερδίσει κάποιο από τα δώρα που δίνονται καθημερινά από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Οι όροι του διαγωνισμού έχουν κατατεθεί στη συμβολαιογράφο Παναγιώτα Μακρίδου. Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινώνονται στα επίσημα μέσα του συλλόγου. Ακολουθήστε τον ΠΑΟΚ στο Facebook, στο Twitter, στο Instagram, στο Pinterest και στο Tumblr για να μαθαίνετε επίσης πρώτοι τα νέα για την αγαπημένη σας ομάδα και να βλέπετε αποκλειστικές φωτογραφίες από την καθημερινότητα του ΠΑΟΚ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης