Ο Στέφανος Αθανασιάδης μετά το ματς με τον Αστέρα αναφέρθηκε σε όσα ανάγκασαν τον ΠΑΟΚ να τερματίσει τέταρτος στην διαδικασία των πλέι οφ και μίλησε για τα λάθη που έγιναν σε όλη τη διάρκεια της φετινής σεζόν.

«Πιστεύω ότι έγινε κακός προγραμματισμός το καλοκαίρι. Είχα πει το καλοκαίρι ότι αυτή θα είναι η πιο δύσκολη χρονιά από όλες. Την ευθύνη δεν την έχουν μόνο οι ποδοσφαιριστές. Αυτοί που έκαναν τον προγραμματισμό την έχουν. Μεγάλη πίεση στα αποδυτήρια. Οι περισσότεροι δεν μπορούν να το αντέξουν. Πρέπει να αλλάξουν πολλά πράγματα», είπε ο Αθανασιάδης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ακόμη ο αρχηγός του ΠΑΟΚ τόνισε: «Δεν γίνεται κάθε χρόνο να γίνονται τόσο μεγάλες αλλαγές στην ομάδα. Πρέπει κάποιοι να πιάσουν τους παίκτες που έρχονται και να τους εξηγήσει, που έρχονται και ότι η ομάδα είναι πάνω από όλους. Όσο για την αρρώστια, εννοούσα ότι υπάρχουν ποδοσφαιριστές που δεν αντέχουν την πίεση. Υπάρχουν εγωισμοί και νεύρα σε μια χρονιά ο ΠΑΟΚ δεν έχει ανάγκη κανέναν ποδοσφαιριστή. Αυτός ο σύλλογος πολύ μεγάλος και πρέπει να το καταλάβουν όλοι».

Ο διεθνής επιθετικός αναφέρθηκε και στο τάιμινγκ των δηλώσεών του: «Το κάνω τώρα γιατί πιστεύω ότι έπρεπε να μιλήσω στο τέλος της χρονιάς. Περισσότερα πράγματα θα τα πούμε εσωτερικά για το καλό της ομάδας. Για να μην γίνουν χειρότερα τα πράγματα».

Για το τι κρατάει από τη φετινή χρονιά, απάντησε: «Από μια τέτοια χρονιά δεν υπάρχει τίποτα να κρατήσεις. Εγώ προσωπικά δεν θέλω να κρατήσω κάτι. Μόνο αρνητικά πράγματα έγιναν».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε ερώτηση τι θα έλεγε στον Άρνεσεν αν του ζητούσε την άποψή του, είπε: «Θα του πω τα πράγματα που βλέπω εδώ και δύο χρόνια για να μπουν οι σωστές βάσεις για τα επόμενα χρόνια».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης