Λουτσέσκου: «Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο»

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 25 Ιουλίου 2021, 20:14
Λουτσέσκου: «Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο»

Την ικανοποίησή του για την εμφάνιση του ΠΑΟΚ απέναντι στη Φεγενορντ και τη φιλική νίκη της ομάδας του με ανατροπή (2-1) κόντρα στους Ολλανδούς εξέφρασε στις δηλώσεις του ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ρουμάνος προπονητής:

«Ακόμα κι αν δεν με ενδιαφέρουν τα αποτελέσματα στα φιλικά, αυτό ήταν ίσως το πρώτο φιλικό της καριέρας μου, που με ενδιέφερε να κερδίσω. Ήταν πολύ σημαντικό για την ομάδα μου να πετύχει αυτό το αποτέλεσμα, σε ένα δύσκολο γήπεδο, απέναντι σε έναν αντίπαλο πιο έτοιμο από εμάς τώρα.

Κάτι που μας δίνει μεγάλη αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια και επιβεβαιώνει την καλή δουλειά που έχουμε κάνει σε όλα τα επίπεδα μέχρι στιγμής.

Το πιο σημαντικό σήμερα, ήταν ότι δείξαμε θέληση, χτίζουμε τη νοοτροπία μας. Είναι πάρα πολύ σημαντικό, τη δεδομένη στιγμή, απέναντι σε έναν τέτοιο αντίπαλο να δείξουμε αυτά τα σημάδια και ότι παλεύουμε καθημερινά.

Δεν είμαι καθόλου ικανοποιημένος με τον τρόπο που δεχτήκαμε το γκολ στο πρώτο λεπτό. Μετά από αυτό, ανασυγκροτηθήκαμε. Είχαμε καλύτερη παρουσία και μια ακόμα καλύτερη ανασταλτική λειτουργία.

Καταφέραμε να ισοφαρίσουμε, ενδεχομένως να μπορούσαμε να σκοράρουμε ξανά στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο, παρουσιαστήκαμε πολύ καλά, καταφέραμε να σκοράρουμε και διατηρήσαμε την ισορροπία στην ομάδα.

Θεωρώ ότι είμαστε σε ένα πάρα πολύ καλό δρόμο της προσπάθειας να αλλάξουμε τη φιλοσοφία μας. Τα φιλικά ήταν πολύ δυνατά, απέναντι σε ομάδες που ήταν επιθετικές απέναντι μας, ενδεχομένως και πιο έτοιμες από εμάς. Αυτό που κρατάμε είναι η θέληση του να παλέψουμε και να χτίσουμε σιγά-σιγά αυτό που θέλουμε».

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 25 Ιουλίου 2021, 20:22