Ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να δώσει τέλος στον αγωνιστικό του κατήφορο και η νέα ήττα που υπέστη, αυτή τη φορά από τον Ιωνικό με 3-2 σκορ, προβλημάτισε ακόμη περισσότερο τον Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος στις δηλώσεις του στάθηκε στα λάθη που κάνει ο «δικέφαλος» και στην αδυναμία της ομάδας του να μην επηρεαστεί από αυτά.

«Όλα όσα κάνουμε πάνε λάθος. Είτε αυτό αφορά τις καταστάσεις στο γήπεδο, είτε αφορά ατυχείς επιλογές παικτών. Κάποιοι δεν έχουν την απόδοση που θέλουμε και μένουν στον πάγκο, αλλά πάνε καλά όταν μπαίνουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σκέφτομαι ότι είναι κίνηση χωρίς έμπνευση. Σκέφτομαι αυτές τις δύο εβδομάδες που κατά μεγάλο ποσοστό είναι οι χειρότερες που έχω περάσει στην Ελλάδα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ρουμάνος τεχνικός στην κάμερα της Cosmote TV και πρόσθεσε:

«Δεν έχουμε την ψυχολογία, τη φρεσκάδα για να αντιμετωπίσουμε κάποιο λάθος που μπορεί να επηρεάσει το παιχνίδι μας. Είναι δική μου ευθύνη».

Σε ερώτηση για το ποια θα είναι η αντίδρασή του μετά τη σημερινή ήττα, εμφανώς ενοχλημένος απάντησε: «Θα δείτε την αντίδρασή μου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης