Μάτος: «Ήρθα πρώτος και δίνω το αίμα μου για να φύγω τελευταίος»

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 3 Οκτωβρίου 2020, 20:31
Μάτος: «Ήρθα πρώτος και δίνω το αίμα μου για να φύγω τελευταίος»

Για την ενεργοποίησή του στο ρόστερ του ΠΑΟΚ τοποθετήθηκε ο Λέο Μάτος με μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ευχαριστώντας για την ευκαιρία που του δίνεται να παραμείνει στον «δικέφαλο» του Βορρά.

Αναλυτικά όσα έγραψε o έμπειρος άσος:

«Ξέρετε ότι όταν ζητάς από τον Θεό να δώσει λύση στα προβλήματα σου ο Θεός σε εκπλήσσει δίνοντας μια λύση δέκα φορές καλύτερη από αυτήν που ζήτησες;

Ναι, ο Θεός με εξέπληξε και πάλι!!! Ναι, δυστυχώς ήμουν έτοιμος να αποχωρήσω από τον σύλλογο που έμαθα να αγαπώ τα τελευταία τέσσερα χρόνια και να επιστρέψω σε έναν μεγάλο σύλλογο της Βραζιλίας.

Είμαι πολύ ευγνώμων στην οικογένεια Σαββίδη, τους διευθύνοντες και τεχνικούς συμβούλους για την ευκαιρία που μου δίνουν να μείνω στον ΠΑΟΚ. Μετά από μερικές συζητήσεις, πήρα την απόφαση να μείνω και να συνεχίσω την καριέρα μου στον ΠΑΟΚ.

Από τη γενιά πρωταθλητών που έφτασε τον Ιούνιο του 2016, ήμουν ο πρώτος που υπέγραψε στον ΠΑΟΚ και θα δώσω το αίμα μου ώστε να είμαι ο τελευταίος που θα φύγει.

Όπως λέει και ο πρόεδρος μας: Ας γράψουμε το όνομα μας στην ιστορία του ΠΑΟΚ με χρυσά γράμματα. Γι' αυτό θα βρίσκομαι εδώ, είτε μέσα είτε έξω από το γήπεδο, ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει περισσότερους τίτλους.

Σας ευχαριστώ όλους για τα μηνύματα αγάπης».

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 3 Οκτωβρίου 2020, 21:20