Σε μία ενδιαφέρουσα αναμέτρηση για την 31η αγωνιστική της Super League, ο Απόλλων υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στη «Ριζούπολη». Ο «Δικέφαλος του Βορρά» ψάχνει τους βαθμούς για να ανέβει μόνος του στη δεύτερη θέση, ενώ η «Ελαφρά Ταξιαρχία» που κινδυνεύει με υποβιβασμό διψά για τη νίκη.

Για τον ΠΑΟΚ ο Γιώργος Γεωργιάδης δεν μπορεί να υπολογίζει σε οκτώ ποδοσφαιριστές! Νοκ άουτ είναι οι τραυματίες Κατσουράνης, Λάζαρ, Γκσπούρινγκ, ο ανέτοιμος Λίνο και οι τιμωρημένοι Τζαβέλλας, Αθανασιάδης, Βούκιτς και Βίτορ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Γλύκος θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, ενώ στην άμυνα αναμένεται να παίξουν από τα αριστερά προς τα δεξιά οι Σπύρόπουλο, Κατσικάς, Ινσαουράλδε και Σκόνδρας. Οι Κάτσε, Νάτχο θα είναι στον άξονα, έχοντας μπροστά τους τον Μάρτενς, ενώ δύο εκ των Στοχ, Λούκας και Σαλπιγγίδη θα αγωνιστούν στα «φτερά» με τον τελευταίο να συγκεντρώνει τις λιγότερες πιθανότητες. Στην κορυφή της επίθεσης θα ξεκινήσει ο Χούσεν.

Ο Απόλλων μετά από τις νίκες της Βέροιας και του Πλατανιά στα χθεσινά ματς βρίσκεται σε δύσκολή θέση, καθώς είναι προτελευταίος με 29 βαθμούς. Με στόχο τη νίκη ο Λόρι Σάντσεζ θα βάλει στην ενδεκάδα, τον Γκόμεζ κάτω από τα δοκάρια, αφού ο Τζόρβας είναι τραυματίας. Στην άμυνα θα είναι οι Παντελιάδης, Δεληζήσης, Σόντεμπεργκ και Αργυρόπουλος ή Χατζηζήσης. Οι Κόρμπος, Τσοκάνης θα βρίσκονται στον άξονα, με τους Λουσέρο και Μίγκα στα άκρα. Ο Πετρόπουλος θα παίξει στην κορυφή της επίθεσης και ο Άμπροουζ θα κινείται περιφερειακά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης