Με απουσίες η προπόνηση του ΠΑΟΚ

Με απουσίες η προπόνηση του ΠΑΟΚ
Χωρίς τους Κατσουράνη, Σαλπιγγίδη και Τζιόλη ξεκίνησε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Ηρακλή. Ο Κώστας Κατσουράνης παρουσίασε συμπτώματα γαστρεντερίτιδας, ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης έχει ενοχλήσεις στο ισχίο και ο Αλέξανδρος Τζιόλης στον δικέφαλο.

Η κατάσταση και των τριών θα επανεκτιμηθεί την Τρίτη και ο Χουμπ Στέφενς θα αποφασίσει στη συνέχεια αν θα τους έχει στην αποστολή για την αναμέτρηση με τον «Γηραιό».

Κατά τ’ άλλα, το πρόγραμμα περιείχε ασκήσεις συντήρησης της φυσικής κατάστασης και ασκήσεις τακτικής, με τους ποδοσφαιριστές μετά το ζέσταμα να χωρίζονται σε τρεις ομάδες και να αγωνίζονται σε μίνι τουρνουά, σε διπλό στο μισό γήπεδο με συγκεκριμένους περιορισμούς στις επαφές.

Η προπόνηση ολοκληρώθηκε με ασκήσεις αποθεραπείας και ενδυνάμωσης κορμού, υπό την επίβλεψη του γυμναστή. Η αυριανή, τελευταία προπόνηση πριν από τον επαναληπτικό αγώνα εναντίον του Ηρακλή θα πραγματοποιηθεί στις 15.30 στη Νέα Μεσημβρία. Η αποστολή για το ματς θα ανακοινωθεί μετά την αυριανή προπόνηση.

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου 2014, 15:57