Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον αγώνα πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό στην Αθήνα (29/4, 19:00, Novasports 2). Η τελευταία προπόνηση της ομάδας πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Τούμπας και περιλάμβανε, πέρα από το απαραίτητο ζέσταμα και τα καθιερωμένα παιχνίδια κατοχής, δουλειά πάνω στο τακτικό κομμάτι και εξάσκηση στις στημένες φάσεις.

Οι Στέλιος Μαλεζάς και Τζάλμα Κάμπος έκαναν τρέξιμο στο γήπεδο και αναμένεται από την επόμενη εβδομάδα να μπουν σε κανονικούς ρυθμούς, ενώ ο Τιμπό Μουλέν και ο Παναγιώτης Γλύκος συνέχισαν θεραπείες. Και οι τέσσερις φυσικά δεν θα είναι στην διάθεση του Ράζβαν Λουτσέσκου για το επικείμενο παιχνίδι, αντίθετα με τον Μάρκο Μιχόγεβιτς, ο οποίος θα ταξιδέψει κανονικά στην Αθήνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αμέσως μετά το τέλος του προγράμματος ο Ρουμάνος τεχνικός ανακοίνωσε την αποστολή για την προτελευταία μάχη του ΠΑΟΚ στο φετινό πρωτάθλημα, την οποία συνθέτουν οι: Ρέι, Πασχαλάκης, Μάτος, Αζεβέδο, Μιχόγεβιτς, Κρέσπο, Βαρέλα, Μαουρίσιο, Σάκχοφ, Κάνιας, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Ελ Καντουρί, Βιεϊρίνια, Μακ, Λημνιός, Κουλούρης, Πρίγιοβιτς.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης