Για ένα ακόμα παιχνίδι ο Iσλανδός Ίνγκι Ίνγκασον θα μείνει εκτός ομάδας αφού επελέγη να ακολουθήσει την αποστολή του ΠΑΟΚ Β’ στο παιχνίδι που θα δώσει αύριο εναντίον του Ηρακλή για το πρωτάθλημα της Superleague 2.

Αυτή θα είναι και η τρίτη η παρουσία του Ισλανδού αμυντικού, μετά την πλήρη αποθεραπεία του και την επιστροφή του στα γήπεδα, μετά από απουσία έξι μηνών λόγω του σοβαρού τραυματισμού του στο περσινό πρωτάθλημα, στην Β’ ομάδα του ΠΑΟΚ, δρομολογώντας έτσι την πλήρη επανένταξη και επιστροφή του στην βασική ομάδα του «Δικεφάλου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από εκεί και πέρα ο ΠΑΟΚ έκανε και το σημερινό του πρόγραμμα χωρίς εκπλήξεις με τον Βραζιλιάνο αμυντικό Σίντκλεϊ να είναι έτοιμος από κάθε πλευρά για να πάρει τη θέση του αριστερού αμυντικού αντί του Βιερίνια που θα μείνει εκτός αποστολής.

Για την θέση του δεξιού ακραίου κυνηγού υπάρχουν δύο διεκδικητές, ο Ροντρίγκο Σοάρες και ο Λούκας Τέιλορ, έναν από τους οποίους θα επιλέξει ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο τελευταίος θα ολοκληρώσει αύριο το μεσημέρι την προετοιμασία των παικτών του και στη συνέχεια η αποστολή θα αναχωρήσει με τσάρτερ για την Αθήνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επισημαίνεται ακόμα αναφορικά με το Ρουμάνο προπονητή ότι η ομοσπονδία της πατρίδας του εξέφρασε ενδιαφέρον για την ανάθεση της τεχνικής ηγεσίας της εθνικής Ρουμανίας στον προπονητή του ΠΑΟΚ κάτι που όμως δεν μπορεί να υλοποιηθεί καθώς ο τελευταίος έχει συμβόλαιο συνεργασίας για τα επόμενα δύο χρόνια με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης