Ίδρωσε αλλά τα κατάφερε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος χρειάστηκε 59 αγωνιστικά λεπτά προκειμένου να νικήσει τον εξαιρετικό γκολκίπερ της Καλλονής, Δαύκο, και να… ματώσει τα δίχτυα.

Το σκορ άνοιξε ένα λεπτό πριν από τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα ο Αθανασιάσης, δίνοντας το έναυσμα της επιθετικής επέλασης του «Δικεφάλου του Βορρά». 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο 64′, έπειτα από άψογο συνδυασμό των Μυστακίδη και Πέλκα, ο Μακ, που ήταν ο κορυφαίος του γηπέδου, ευστόχησε από κοντά, ενώ το τελικό 3-0 έγραψε στο 82′ ο Μπερμπάτοφ.

Από την πλευρά της, η ομάδα της Λέσβου δικαιολογημένα διαμαρτύρεται για την αγκωνιά του Τζαβέλλα στον Ξύδα μέσα στη μεγάλη περιοχή του ΠΑΟΚ, καθώς και για την μπουνιά του Βίτορ στο στομάχι του Κάρλσον που πέρασαν απαρατήρητες από τον ρέφερι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΠΑΟΚ (Τούντορ): Μελίσσας, Κίτσιου, Βίτορ, Τζαβέλλας, Λέοβατς (46′ Μυστακίδης), Τσίμιροτ (75′ Τζιόλης), Χαρίσης, Πέλκας, Ζάιρο (59′ Μπερμπάτοφ), Μακ, Αθανασιάδης 

Καλλονή (Καραγεωργίου): Δαύκος, Μίκιτς (46′ Τσαμπούρης), Αναστασιάδης, Ουκά, Σπυρόπουλος, Ελλακόπουλος (46′ Καλτσάς), Γιουκάρης, Ξύδας (70′ Ουνγιαλίδης), Χατζηδημητρίου, Μπαργκάν, Κάρλσον 

Διαιτητής: Κομίνης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης