Απόλυτα ικανοποιημένος και περήφανος ένιωσε ο πλάγιος επιθετικός του ΠΑΟΚ, Γιάννης Μυστακίδης, για την παρθενική συμμετοχή του στην Εθνική ομάδα των Ελπίδων.

Ο Κατερινιώτης ποδοσφαιριστής μίλησε στην κάμερα του PAOK TV και αναφέρθηκε στο ντεμπούτο του στην εθνική ομάδα και όχι μόνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ήταν μία πολύ σημαντική στιγμή για μένα. Ένιωσα ιδιαίτερα περήφανος που φόρεσα την φανέλα με το εθνόσημο και αγωνίστηκα για την πατρίδα μου. Ήταν μία κλήση που περίμενα μετά τις θετικές μου εμφανίσεις με τον ΠΑΟΚ σε Ελλάδα και Ευρώπη και νιώθω πανευτυχής που ήρθε την δεδομένη χρονική στιγμή»

– Στα αγωνιστικά, τώρα, η πρώτη σου εμφάνιση συνοδεύτηκε και με νίκη…

«Κάναμε πρεμιέρα κόντρα σε έναν εύκολο αντίπαλο, ο οποίος καθ’ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού έπαιζε με 11 παίκτες πίσω από την σέντρα. Καταφέραμε να προηγηθούμε στο 40΄, αν και αρχικά δυσκολευτήκαμε. Στο δεύτερο ημίχρονο ήρθε ένα ακόμη τέρμα για να κλειδώσουμε την νίκη. Είναι πολύ σημαντικό που μπήκαμε με το δεξί σε αυτόν τον προκριματικό γύρο και ελπίζουμε αυτή η νίκη να έχει και συνέχεια».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

-Ποιοί είναι οι προσωπικοί σου στόχοι την φετινή χρονιά;

«Πρώτα απ’ όλα να είμαι υγιής και να συνεχίσω να δουλεύω ώστε να βελτιώνομαι. Ελπίζω να πραγματοποιήσουμε μία εξαιρετική χρονιά με τον ΠΑΟΚ, τόσο σε Ελλάδα όσο και σε Ευρώπη. Όσο για την Εθνική Ομάδα, ευελπιστώ να είμαι και στις επόμενες κλήσεις για τα προκριματικά και να καταφέρω να καθιερωθώ».

-Επιστροφή στην βάση πλέον και μπροστά υπάρχει ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα σε Ελλάδα και Ευρώπη. Πώς προετοιμάζεται η ομάδα να αντιμετωπίσει τα συνεχόμενα παιχνίδια που έρχονται;

«Έχουμε ξεκινήσει από πολύ νωρίς τις φετινές μας υποχρεώσεις, έχουμε κάνει εξαιρετική προετοιμασία με το τεχνικό επιτελείο και το τελευταίο διάστημα έχουν έρθει στην ομάδα πολλοί καλοί ποδοσφαιριστές που θα μας βοηθήσουν στα συνεχόμενα παιχνίδια. Δουλεύουμε σκληρά στις προπονήσεις, είμαστε όλοι ισάξιοι και μπορούμε να βοηθήσουμε ανά πάσα στιγμή την ομάδα, οπότε θεωρώ ότι δεν θα έχουμε πρόβλημα να αντιμετωπίσουμε τα ματς που έρχονται. Πρέπει να δείξουμε όλοι το καλύτερο πρόσωπό μας και οι επιτυχίες θα έρθουν».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης