Μπαλτάκος: «Αρχές Ιουλίου η απόφαση για ΠΑΟΚ»

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 4 Μαΐου 2020, 18:06
Μπαλτάκος: «Αρχές Ιουλίου η απόφαση για ΠΑΟΚ»

Ο Τάκης Μπαλτάκος μίλησε για την υπόθεση του ΠΑΟΚ και την Ξάνθης και τόνισε ότι στα τέλη Ιουλίου θα βγει η απόφαση του CAS. Στις δηλώσεις του στο «Metropolis 95.5» ξεκαθάρισε ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει δικαίωμα να παρέμβει.

Για κατάθεση του υπομνήματος στον CAS ανέφερε: «Τα συνοδευτικά του έγγραφα είναι 1000 σελίδες, όχι το υπόμνημα. Ξέρουμε ότι θα κατατεθεί σήμερα και θα μας ενημερώσει. Δεν έχει σημασία η σειρά κατάθεσης. Δεν παίζει κάποιο ρόλο. Όταν εκμεταλλευτεί όλο το χρόνο κανείς, κάνει και καλή δουλειά. Αυτό κάναμε και εμείς. Ο Ολυμπιακός ζητά να αλλάξει η ποινή και ο όγκος δουλειάς του ήταν λιγότερος. Το CAS δικάζει από την αρχή την υπόθεση. Θα έπρεπε όλα όσα έχουμε πει να τα θέσουμε υπόψιν του».

Για τα επόμενα βήματα σημείωσε: «Θα πρέπει να ενημερωθεί η ΕΠΟ. Ο Ολυμπιακός δεν έχει δικαίωμα να παρέμβει. Στο CAS δεν έχει τη δυνατότητα να παρέμβει. Αυτό θα υποστηρίξουμε. Εφόσον, απαντήσει η ΕΠΟ, θα πρέπει να οριστεί η δικάσιμος μετά από 1 με 1,5 μήνα και έπειτα να βγει η απόφαση. Πιστεύω ότι μέχρι τέλη Ιουλίου θα έχει βγει η απόφαση».

Για την επιστολή του ΠΑΟΚ προς τον Αυγενάκη σημείωσε: «Δεν έχω ασχοληθεί εγώ με αυτό. Το θεωρώ λογικό καθώς προέχει η υγεία και όχι το ποδόσφαιρο. Σε κάθε περίπτωση προέχει η υγεία. Μπορεί να πάει κανείς στο γήπεδο και να κάνει προπόνηση και μην πάθει τίποτα αλλά να κολλήσει τη μητέρα ή τον πατέρα του. Το βασικό είναι ότι το κράτος ορίζει τους αγώνες. Οι αγώνες είναι δημόσιο θέματα. Το κράτος θα αποφασίσει πώς και πότε θα γίνουν αγώνες και θα πρέπει να αναλάβει και την ευθύνη».

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 4 Μαΐου 2020, 18:08