«Να κάνει βήματα μπροστά ο ΠΑΟΚ»

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2013, 21:53
«Να κάνει βήματα μπροστά ο ΠΑΟΚ»

Ξεκίνησε την Πέμπτη η… εποχή του Χουμπ Στέφενς στον ΠΑΟΚ, καθώς οι Θεσσαλόνικείς ανακοίνωσαν την συμφωνία τους με τον πρώην τεχνικό της Σάλκε.

Στις πρώτες δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ο Ολλανδός τεχνικός μίλησε για τη νέα σελίδα της τεράστιας προπονητικής καριέρας του, τις φιλοδοξίες του, ενώ δεν παρέλειψε να στείλει το δικό του μήνυμα προς τον κόσμο της ομάδας.

«Ο ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα, που αντιπροσωπεύει το μόχθο και πάντα ένιωθα άνετα σε τέτοιες ομάδες. Μου αρέσει η δουλειά και στόχος είναι όλοι μας να βοηθήσουμε τον ΠΑΟΚ προκειμένου να κάνει βήματα προς τα εμπρός.

Θεωρώ ότι είναι πολύ σημαντικό το ένθερμο κοινό του ΠΑΟΚ να είναι δίπλα στην ομάδα. Να την νοιώθει δικιά του. Θα κάνουμε τα πάντα για να δημιουργήσουμε μια ομάδα ανταγωνιστική, που ο κόσμος της θα την σφίξει στην αγκαλιά του.

Από την πρώτη στιγμή ένιωσα άνετα με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ. Εγώ και η γυναίκα μου ελπίζω, ότι θα απολαύσουμε την συνεργασία με τον ΠΑΟΚ στο διάστημα της παρουσίας μας στην Ελλάδα και την Θεσσαλονίκη».

Διαβάστε επίσης:

Ανακοίνωσε Στέφενς ο ΠΑΟΚ,
Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2013, 19:32


Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2013, 22:05