«Να συζητήσουμε μεταξύ μας»

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 12 Νοεμβρίου 2013, 15:50
«Να συζητήσουμε μεταξύ μας»
Ο Κώστας Κατσουράνης μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΟΚ για την ήττα από τον Ολυμπιακό και το μέλλον του «δικεφάλου» στη φετινή αγωνιστική περίοδο.

«Είναι σίγουρα μια δύσκολη στιγμή για όλους μας. Όμως αν είμαστε πραγματικά ομάδα, αν μείνουμε ενωμένοι θα ξεπεράσουμε αυτή την κατάσταση. Πρώτα απ’ όλα πρέπει να συζητήσουμε μεταξύ μας, εμείς και ο προπονητής και να διορθώσουμε τα λάθη μας. Υπάρχουν πράγματα που πρέπει να πούμε με ειλικρίνεια μεταξύ μας, αλλά να μείνουν μεταξύ μας», ανέφερε ο πολύπειρος αμυντικός μέσος και συνέχισε:

«Όλοι μας νομίζω ότι ξέρουμε τι έφταιξε. Ο καθένας για τον εαυτό του και όλοι μαζί ως ομάδα. Και όλοι μαζί, ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές ξέρουμε, επίσης, τι πρέπει να κάνουμε για να διορθώσουμε την κατάσταση».

Για το πρωτάθλημα τόνισε: «Καταρχήν το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει. Έξι βαθμοί διαφοράς είναι, έχουν ανατραπεί και περισσότεροι, ειδικά με τόσα παιχνίδια ν’ απομένουν. Δεν πιστεύω ότι τελείωσε τίποτα, αρκεί εμείς να επιστρέψουμε στα ματς όπως μπορούμε να είμαστε, με προσωπικότητα, με ποιότητα και σωστή νοοτροπία. Μην ακυρώσουμε τα πάντα από μια κακή βραδιά. Υπάρχουν πολύ καλοί ποδοσφαιριστές στον ΠΑΟΚ και αν παίξουμε σύμφωνα με τις δυνατότητές μας, τίποτε δεν έχει τελειώσει».

Τέλος, εμφανίστηκε βέβαιος πως ο «Δικέφαλος του Βορρά» μπορεί να βγει ακόμη κι ενισχυμένος από την κρίση: «Οι περισσότεροι ξέρουμε πού βρισκόμαστε κι αυτό είναι ικανό να παρασύρει και τους υπόλοιπους. Για ένα κακό αποτέλεσμα φταίμε όλοι και στις επιτυχίες επίσης όλοι συμμετέχουμε. Είμαι σίγουρος ότι αν λειτουργήσουμε με ειλικρίνεια μεταξύ μας, θα βγούμε πιο δυνατοί από ότι παρουσιαστήκαμε μέχρι σήμερα».

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 12 Νοεμβρίου 2013, 16:04