Ο Χουμπ Στέφενς παρουσιάστηκε ικανοποιημένος σε γενικές γραμμές μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ με 2-0 επί του Αστέρα Τρίπολης, όμως τόνισε ότι η ομάδα πρέπει να πετυχαίνει περισσότερα γκολ για να «κλειδώνει» τη νίκη.

«Νομίζω ότι ήταν ένα καλό παιχνίδι, το οποίο κερδίσαμε δυστυχώς μόνο με 2-0. Είχαμε ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ. Είδαμε όμως ότι και ο αντίπαλος έκανε ευκαιρίες και αν γινόταν το 2-1 θα ήταν πιο δύσκολα τα πράγματα για εμάς. Γι΄αυτό έπρεπε να σκοράρουμε τρίτο και τέταρτο γκολ», είπε ο Ολλανδός τεχνικός και ρωτήθηκε για τη διαιτησία του Ιωαννίδη: «Δε λέω τίποτα για τον διαιτητή μετά το παιχνίδι. Η ΟΥΕΦΑ με τιμώρησε έχοντας πει κάτι στο ημίχρονο. Καλύτερα να μην πω κάτι άλλο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τον ΠΑΟΚ επεσήμανε: «Ελπίζω να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε, να κάνουμε ευκαιρίες και να σκοράρουμε περισσότερο. Θέλω να νιώθουμε πιο άνετα σκοράροντας περισσότερα γκολ».

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για τα τέσσερα γκολ του Βίτορ στο πρωτάθλημα: «Με κάνει χαρούμενο. Ότι βάζουμε πολλά γκολ από στημένες φάσεις είναι βελτίωση για την ομάδα, ξέρω πως πέρσι η ομάδα δεν το είχε. Πάντως δεν κοιτάζω ποιος βάζει τα γκολ, με ενδιαφέρει να σκοράρει η ομάδα και να κερδίζουμε».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης