Ο ΠΑΟΚ επικράτησε του Λεβαδειακού 1-0 σε ένα παιχνίδι όπου ο Αλέξανδρος Τζιόλης αναδείχθηκε πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής. Σε δηλώσεις του μετά την βράβευση του ανέφερε:

«Έχουμε ακόμη έναν αγώνα με τον Πανιώνιο στην Νέα Σμύρνη πριν από τα πλέι οφ. Εκεί όπου θα πρέπει να διεκδικήσουμε την πρώτη θέση. Στόχος μας είναι να ήμαστε στην καλύτερη κατάσταση στα πλέι οφ για να μπορέσουμε να πετύχουμε τον στόχο μας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την αγωνιστική εικόνα του ΠΑΟΚ, είπε: «Το τελευταίο χρονικό διάστημα είμαστε βελτιωμένοι στον ανασταλτικό τομέα και αυτό πιστεύω ότι φαίνεται καθώς δεχόμαστε δύσκολα γκολ. Η δυσκολία όμως είναι να πετύχουμε εύκολα γκολ. Πιστεύω πως θα το βελτιώσουμε γιατί δημιουργούμε ευκαιρίες. Μέσα από την προπόνηση θα μπορέσουμε να βελτιωθούμε και σε αυτόν τον τομέα».

Τέλος ρωτήθηκε για τον κόσμο της ομάδας: «Ο οπαδός του ΠΑΟΚ είναι απογοητευμένος και φαίνεται αυτό. Δεν θέλω να πω κάτι στους οπαδούς μας, αν δεν βλέπουν κάτι καλό δεν έρχονται στο γήπεδο. Πρέπει να τους κάνουμε να έρθουν στο γήπεδο και αυτό θα συμβεί με τα αποτελέσματα».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης