«Νιώθω σπουδαία στον ΠΑΟΚ»

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου 2013, 16:31
«Νιώθω σπουδαία στον ΠΑΟΚ»
Τον ενθουσιασμό του που αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ εξέφρασε με δηλώσεις του ο Μίροσλαβ Στοχ, κατά τη σημερινή του βράβευση για το καλύτερο γκολ της τρίτης αγωνιστικής.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την δική του απόδοση έως τώρα: «Ξεκίνησα καλά, είναι στο χέρι μου να συνεχίσω στον ίδιο ρυθμό. Έχω πολλά περιθώρια βελτίωσης Μπορώ να παίξω καλύτερα».

Για την επίπεδο ετοιμότητάς του μετά από τη δύσκολη περσινή σεζόν: « Είναι δύσκολο να πω πόσο έτοιμος είμαι με ποσοστά, αλλά σίγουρα έχω περιθώρια βελτίωσης. Είναι αρχή, και όταν η φυσική κατάστασή μου είναι βελτιωμένη θα βελτιωθεί και το παιχνίδι μου. Είμαι σε καλή κατάσταση και κοντά στο να είμαι σε ένα τοπ επίπεδο».

Για το πώς νιώθει στην ομάδα του ΠΑΟΚ: «Νιώθω πραγματικά σπουδαία, το έχω πει ήδη. Είναι πολύ φιλικοί όλοι μαζί μου και αυτό είναι σημαντικό για να αισθάνομαι πολύ καλά. Αν αισθάνομαι χαρούμενος και στη συνέχεια της χρονιάς μπορώ να αποδώσω και καλύτερα».

Για τη διακοπή του πρωταθλήματος: «Ελπίζω να μας βοήθησε Δουλεψαμε σκληρά, είχαμε και δύο μέρες ρεπό μετά από καιρό, γεγονός που μας βοήθησε να ξεκουραστούμε. Το Σάββατο μπορούμε να κερδίσουμε και να δείξουμε ότι μας έκανε καλό η διακοπή».

Για τις δύο ισοπαλίες και τη μία ήττα σε εκτός έδρας μας και αν μίλησαν γι' αυτό με το Στέφενς: «Μιλάμε για ένα ακόμη παιχνίδι εκτός έδρας, που είναι έτσι κι αλλιώς δύσκολα. Κάνοντας το παιχνίδι μας μπορούμε να σπάσουμε την έδρα του αντιπάλου και να κερδίσουμε αν είμαστε αυτοί που πρέπει».

Για το αν του λείπει η Εθνική ομάδα και θα ήταν έτοιμος να παίξει κόντρα σε πέντε συμπαίκτες του στον ΠΑΟΚ, Έλληνες διεθνείς: «Είδα τα ματς της Σλοβακίας. Κάναμε δύο πολύ καλά παιχνίδια με την Βοσνία, στο ένα ήμασταν αρκετά τυχεροί, στο δεύτερο αρκετά άτυχοι. Αφήνω την απόφαση στον προπονητή, εγώ είμαι πάντα έτοιμος να βοηθήσω» .

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου 2013, 16:38