Ο Ιβάν Σαββίδης μιλάει στη Βουλή

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 29 Μαρτίου 2016, 12:53
Ο Ιβάν Σαββίδης μιλάει στη Βουλή
Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης θα παραστεί στη Βουλή το απόγευμα της Τετάρτης (30/03), με την ιδιότητα του πρόεδρου των Ελλήνων της Ρωσίας, ύστερα από πρόσκληση του προέδρου της Μόνιμης Επιτροπής του Ελληνισμού της Διασποράς Αλέξανδρου Τριανταφυλλίδη.

Το δελτίο Τύπου

Στη Βουλή θα βρίσκεται την Τετάρτη 30 Μαρτίου στις 6.30 το απόγευμα ο Ιβάν Σαββίδης, ως πρόεδρος των Ελλήνων της Ρωσίας, προσκεκλημένος του Προέδρου της Μόνιμης Επιτροπής του Ελληνισμού της Διασποράς Αλέξανδρου Τριανταφυλλίδη.

Ο ομογενής επιχειρηματίας θα μιλήσει προς τους 33 βουλευτές-μέλη της Επιτροπής, παρουσία του Υπουργού Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, κ. Γιώργου Σταθάκη, του Αντιπροέδρου του Ελληνορωσικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης Δημήτρη Σαμαρά, και του Πρόεδρου της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών - Εμπόρων Θεσσαλονίκης Γιάννη Μανδρίνου, στο πλαίσιο τόσο του «Αφιερωματικού Έτους 2016 Ελλάδας - Ρωσίας» όσο και της συνεχιζόμενης συζήτησης στην Επιτροπή για την ανάγκη προσέλκυσης «Επενδύσεων Ομογενών» στη χώρα μας, ενόψει μάλιστα της κατάθεσης του νέου αναπτυξιακού νόμου.

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 29 Μαρτίου 2016, 13:43