Την πρόκριση στους «32» του Europa League διεκδικεί απόψε ο ΠΑΟΚ στην έδρα του, παίζοντας το τελευταίο χαρτί του απέναντι στην ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ από τη Λευκορωσία (19.55 COSMOTE SPORT 2 HD). Ο «Δικέφαλος» θέλει την πρόκριση που θα έρθει με τη δική του νίκη, σε συνδυασμό με την επικράτηση της Τσέλσι επί της Βίντι στη Βουδαπέστη.

Ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ Ραζβάν Λουτσέσκου αναμένεται να παρατάξει σύστημα 4-3-3. Στην ενδεκάδα θα ξεκινήσουν οι Πασχαλάκης, Μάτος, Βιεϊρίνια, Κρέσπο, Βαρέλα, Μαουρίσιο, Κάνιας, Πέλκας, Λημνιός, Πρίγιοβιτς και Ουάρντα. Μοναδικός απών είναι ο Γεβγέν Χατσερίντι, λόγω τιμωρίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ΜΠΑΤΕ δεν έχει να χάσει τίποτα, αντίθετα μπορεί να κερδίσει αυτή το δεύτερο εισιτήριο που οδηγεί στους «32», ωστόσο και η δική της αποστολή είναι δύσκολη. Ο τεχνικός της Αλεξέι Μπάγκα επέλεξε να φέρει την ομάδα του στη Θεσσαλονίκη από το περασμένο Σάββατο για να γίνει με τον καλύτερο τρόπο η προετοιμασία της στις καλές κλιματολογικές συνθήκες της πόλης.

Ο προπονητής της ΜΠΑΤΕ θα παίξει επίσης με 4-3-3 και η πιθανή αρχική σύνθεση της ομάδας του είναι: Σερμπίτσκι, Ρίος, Βολκόφ, Πολιάκοφ, Φιλίποβιτς, Μπάχα, Ντραγκούν, Ίβανιτς, Χλεμπ, Σίγκνεβιτς, Στάσεβιτς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης