Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς στο ντεμπούτο του με τον ΠΑΟΚ σκόραρε και μετά το ματς με τον Παναιτωλικό για το Κύπελλο Ελλάδας μίλησε για το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του.

«Είναι μία σημαντική νίκη για εμάς. Κάναμε μία πολύ καλή εμφάνιση κι αν δεν είχαμε δεχθεί και το γκολ και είχαμε κρατήσει το μηδέν στην άμυνα, θα ήταν όλα καλύτερα. Εμείς ετοιμαζόμαστε τώρα για το παιχνίδι του πρωταθλήματος» είπε αρχικά και ρωτήθηκε για το γκολ που σημείωσε, αλλά και για την αγωνιστική του κατάσταση:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Χαίρομαι για το γκολ που πέτυχα σήμερα και περιμένω ακόμη περισσότερα γκολ στη συνέχεια. Είναι χαμηλότερο το επίπεδό μου σε σχέση με τους υπολοίπους. Ήμουν 1,5 μήνα εκτός, είχα κι έναν μικρό τραυματισμό, αλλά όσο περισσότερο δουλεύω και αγωνίζομαι, τόσο πιο γρήγορα θα έρθω στο επιθυμητό επίπεδο».

Για την προσαρμογή του επεσήμανε: «Δεν ήταν δύσκολο για μένα να προσαρμοστώ. Το ταπεραμέντο των Σέρβων και των Ελλήνων ταιριάζει, οι δύο λαοί έχουν πολλά κοινά στοιχεία. Από εκεί και πέρα, προφανώς και χρειάζομαι χρόνο για να δέσω ακόμη περισσότερο με τους συμπαίκτες μου».

Τέλος, τόνισε: «Το πρότζεκτ του ΠΑΟΚ μου άρεσε πολύ. Είναι ένα βήμα στην καριέρα μου, ταιριάζει στη φιλοσοφία μου και το πρόσημο θα είναι θετικό. Ο ΠΑΟΚ μου ταιριάζει ως κλαμπ. Είναι μια ομάδα που παίζει πάντα για τη νίκη και εγώ είμαι νικητής στο γήπεδο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης