Ο Σαλόζε Ουντότζι, πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη, αγωνίζεται πλέον στην Ντιναμό Μινσκ, η οποία τίθεται αντιμέτωπη του ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Ο Αφρικανός παίκτης μίλησε στη Real News για την προσεχή αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League.

«Έχω παίξει πολλές φορές αντίπαλος του ΠΑΟΚ και η αλήθεια είναι ότι έχω γενικά καλές αναμνήσεις. Θυμάμαι τη νίκη στα πλέι οφ το 2012-13 με τον Ατρόμητο, όταν είχα πετύχει και γκολ, ως την καλύτερη στιγμή μου στο γήπεδο του ΠΑΟΚ. Γνωρίζω καλά την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί, οι οποίοι έχουν το δικό τους παραδοσιακό τρόπο να υποστηρίζουν την ομάδα τους. Αυτό που λέω στους συμπαίκτες μου είναι ότι θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε τον ΠΑΟΚ, όπως κάθε άλλο αντίπαλο. Να προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας χωρίς να επηρεαστούμε από την κερκίδα» ανέφερε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Για μένα, όλες οι ομάδες έχουν τις ίδιες πιθανότητες. Υπάρχει το μεγάλο όνομα που είναι η Φιορεντίνα, αλλά και αυτοί θα πρέπει να το αποδείξουν μέσα στο γήπεδο. Θυμηθείτε τι έπαθε η Βραζιλία στο Μουντιάλ. Όλοι -και εμείς και ο ΠΑΟΚ και η Γκινγκάμπ- θα παλέψουμε για να περάσουμε στην επόμενη φάση» πρόσθεσε.

Αναφορικά με την παρουσία του στον σύλλογο του Μινσκ τόνισε:

«Δεν έχει σημασία το όνομα της ομάδας που αγωνίζομαι, είτε είναι η Μπαρτσελόνα, είτε είναι ο ΠΑΟΚ, είτε η Ντιναμό Μινσκ. Προσπαθώ να κάνω τη δουλειά και η δουλειά μου είναι να σκοράρω».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σχετικά με τον Άρη και την τωρινή του πορεία είπε:

«Γνωρίζω πως πλέον θα αγωνίζεται στη Γ’ Εθνική και λυπάμαι για αυτό. Το ποδόσφαιρο, όμως, είναι πλέον μπίζνες. Ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα, όμως έπρεπε να φροντίζει σωστά τα οικονομικά του. Αυτό δεν έγινε και έφτασε εδώ που έφτασε. Πάντως, έχω πολλούς φίλους στη Θεσσαλονίκη».

Επιμέλεια: Μίλτος Βαζάκας

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης