Ο Λούκας αναδείχθηκε MVP του αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Παναιτωλικό, ωστόσο στην επίσημη ιστοσελίδα του «Δικεφάλου» τόνισε ότι όλοι οι συμπαίκτες του προσπάθησαν πολύ για τη νίκη.

«Είναι άλλη μια σημαντική νίκη, απέναντι σε έναν αντίπαλο που μας είχε ήδη κερδίσει μια φορά και δεν είναι πολλές οι ομάδες που μπορούν να υπερηφανευτούν γι΄αυτό. Είχαμε μέτρια εμφάνιση και δυσκολίες απέναντι σ΄ έναν οργανωμένο αντίπαλο και είμαι χαρούμενος που κερδίσαμε έστω κι έτσι. Αύριο όμως είναι μια καινούρια μέρα και πέρα από τους 3 βαθμούς δεν πρέπει να κρατήσουμε κάτι άλλο. Το επίπεδό μας είναι μεγαλύτερο και όλοι μας θέλουμε να δείξουμε καλύτερα πράγματα στους φιλάθλους, να κάνουμε πιο άνετες νίκες, να ξαναβρούμε τον καλό μας εαυτό», δήλωσε και πρόσθεσε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν αισθάνομαι MVP. Θα μπορούσα να σκοράρω ή να βοηθήσω περισσότερο σε άλλες ενέργειες. Όλη η ομάδα προσπάθησε πολύ, ο Γλύκος κράτησε την εστία μας ανέπαφη και όλοι βγάλαμε πολύ μεγάλη προσπάθεια ακόμη κι αν δεν μας πήγε το παιχνίδι. Είμαι όμως ευγνώμων πρώτα απ΄όλα που βρίσκομαι εδώ, που παίζω στον ΠΑΟΚ και στην Τούμπα, που έχω την αποδοχή του κόσμου και των συμπαικτών μου. Νομίζω ότι σύντομα θα έχουμε καλύτερη εικόνα».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης