Ο Εγιάλ Γκολάσα δήλωσε ότι ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα επιπέδου, αναφέρθηκε στην ατμόσφαιρα της «Τούμπας» και τόνισε ότι είναι έτοιμος να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση μετά τον τραυματισμό του.

«Πιστεύω ότι είμαι έτοιμος. Πήρα χρόνο συμμετοχής και στο φιλικό με τον Αιγινιακό την περασμένη εβδομάδα και πλέον νιώθω καλά. Ο γιατρός με πρόσεξε ιδιαίτερα και πλέον είμαι έτοιμος να βοηθήσω και πάλι την ομάδα και τους φίλους μου, τους συμπαίκτες μου για να πετύχουμε τους στόχους μας. Δεν είναι εύκολο να μένεις έξω και να μην παίζεις για 2-3 εβδομάδες. Θέλω πολύ να επιστρέψω στη δράση και να βοηθήσω», είπε ο Ισραηλινός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όταν ρωτήθηκε αν μπορεί να βοηθήσεις τον ΠΑΟΚ να βελτιώσει το παιχνίδι του, απάντησε: «Στα δύο πρώτα επίσημα παιχνίδια της σεζόν, δεν τα πήγαμε τόσο καλά, αλλά μετά βρήκαμε έναν ρυθμό και παίξαμε καλό ποδόσφαιρο προσφέροντας και πολλά γκολ στον κόσμο. Από παιχνίδι σε παιχνίδι πιστεύω ότι θα παίζουμε όλο και καλύτερα. Πιστεύω ότι μπορώ κι εγώ να βοηθήσω την ομάδα να πάει καλύτερα στη συνέχεια».

Ο Ισραηλινός αναφέρθηκε και σε αυτό που του έχει κάνει μεγαλύτερη εντύπωση στη νέα του ομάδα: «Η ατμόσφαιρα στην Τούμπα είναι η καλύτερη που έχω δει! Αν με ρωτήσει κάποιος τι είναι ο ΠΑΟΚ, θα του πω χωρίς καμία επιφύλαξη ότι είναι μία ομάδα τοπ!»

Για τους στόχους του, ανέφερε: «Θέλω να παίξω όσο καλύτερα μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα. Δεν σκέφτομαι πιο μακριά, σκέφτομαι το παρόν και τώρα θέλω να βοηθήσω την ομάδα επιστρέφοντας μετά τον τραυματισμό μου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης