Καλεσμένος στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΣΦ ΠΑΟΚ Σκύδρας που φέρει το όνομά του, βρέθηκε την Τρίτη ο Πάμπλο Γκαρσια, ο οποίος επιτέθηκε στην ΠΑΕ και στα στελέχη που την απαρτίζουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Τι άλλο να κάνει ο κόσμος μέσα σε όλη αυτή την κρίση. Ο ΠΑΟΚ είναι εκεί, στην ΠΑΕ “κοιμούνται”» είπε αρχικά ο Γκαρσία, ο οποίος όταν ρωτήθηκε από τον κόσμο αν θα επιστρέψει στον «δικέφαλο» του Βορρά, είπε με νόημα: «Αυτό το ξέρει ο Τζακ Αγγελίδης; Υπάρχει όμως Τζακ Αγγελίδης;».

Στη συνέχεια, σε ερώτηση για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ο παλαίμαχος Ουρουγουανός άσος επισήμανε ότι: «…προέχει το ματς με τον ΟΦΗ. Ας κερδίσουμε εκεί και μετά η νίκη με τον Ολυμπιακό, είναι μονόδρομος, δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα. Υπάρχει ένας τύπος εκεί κάτω στην Αθήνα που είναι μαφιόζος! Αλλά και ο ΠΑΟΚ πρέπει να είναι δυνατός και να κερδίζει όλα τα παιχνίδια».

Καταλήγοντας ο Πάμπλο Γκαρσία κληθείς να πει αν θα συνεχίσει να μένει στη Θεσσαλονίκη, ανέφερε: «Κανείς δε μπορεί να προβλέψει το μέλλον. Είμαι εδώ, η οικογένεια μου είναι καλά, νιώθει καλά εδώ και όσο συμβαίνει αυτό, εγώ θα παραμένω γιατί την αγαπάω αυτή τη χώρα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης