Με την παρουσία όλων των διεθνών ποδοσφαιριστών που επέστρεψαν από χθες στη Θεσσαλονίκη έκανε την βασική του προετοιμασία σήμερα το απόγευμα ο ΠΑΟΚ ενόψει του παιχνιδιού με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή στο γήπεδο “Απόστολος Νικολαϊδης”.

Ο Πάμπλο Γκαρσία είχε την ευχαρίστηση να δει ετοιμοπόλεμους όλους τους ποδοσφαιριστές, χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα και με την προσθήκη μάλιστα των Βιεϊρίνια και Καγκάβα που παίρνουν μέρος εδώ και τρεις μέρες στο ομαδικό πρόγραμμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ομάδα του δικέφαλου της Θεσσαλονίκης θα ολοκληρώσει αύριο το πρωί την προετοιμασία της και στη συνέχεια η αποστολή που θα συγκροτηθεί θα ταξιδέψει για την Αθήνα όπου θα παραμείνει επί πενθήμερο αφού μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό θα παραμείνει εκεί για τον πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου Ελλάδας απέναντι στην ΑΕΚ που θα γίνει στο Ολυμπιακό στάδιο.

Σήμερα ο Ουρουγουανός τεχνικός έκανε τις βασικές επιλογές του για το παιχνίδι της Κυριακής, όπου στην αρχική ενδεκάδα θέση διεκδικεί ο Αντρέ Βιεϊρίνια που λόγω πείρας θεωρείται αναγκαίος σε ένα παιχνίδι σαν αυτό της Κυριακής προς τον Παναθηναϊκό, ενώ ο προβληματισμός του ξένου τεχνικού έγκειται στο αν θα αγωνιστεί με τρεις κλασικούς μέσους ή αν στη θέση ενός εκ των Αουγκούστο, Σβαμπ και Ελ Καντουρί θα χρησιμοποιηθεί σαν επιθετικός μέσος ο Ουάρντα. Δεν προβλέπονται ουσιαστικά άλλες εντυπωσιακές αλλαγές στον κορμό της ομάδας.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης