Ο ΠΑΟΚ πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης στο παιχνίδι της 19ης αγωνιστικής της Super League. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» επικράτησε 1-0 του Παναιτωλικού στην «Τούμπα» με γκολ που σημείωσε ο Λούκας στο 53ο λεπτό.

Πατήστε εδώ και δείτε το γκολ και τις καλύτερες στιγμές του αγώνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε ισόπαλο, χωρίς σκορ, με τον ΠΑΟΚ να έχει το 63% της κατοχής της μπάλας, αλλά με τον Παναιτωλικό να είναι πιο απειλητικός. Ο Παναιτωλικός είχε τρεις πολύ σημαντικές ευκαιρίες, δύο με τον Κάμαρα (12′ και 40′) και μία με τον Μπακάκη (21′), αλλά ο Γλύκος κατάφερε να διατηρήσει το μηδέν στην εστία του, γεγονός που βοήθησε πάρα πολύ τον ΠΑΟΚ για να φτάσει στη νίκη. Μοναδική καλή φάση για τον ΠΑΟΚ ήταν ένα σουτ του Λούκας στο 27’, το οποίο σταμάτησε ο Ράφαελ.

Στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΟΚ έφτασε στο γκολ και έτσι έκανε το έργο του πιο απλό προκειμένου να φτάσει στην κατάκτηση των τριών βαθμών. Στο 53’ ο Σαλπιγγίδης πίεσε και έκλεψε από τον Μπικέι και ο Λούκας με ωραίο ελιγμό και σουτ από το ύψος της περιοχής σκόραρε, διαμορφώνοντας το 1-0.

Ο Μάκης Χάβος προσπάθησε να σπρώξει τον Παναιτωλικό για να ισοφαρίσει και πέρασε στον αγώνα τους Μπούντιμιρ, Νταλμά και Μύγα. Η αμυντική λειτουργία του ΠΑΟΚ δεν παρουσίασε προβλήματα και έτσι μέχρι το τέλος παρέμεινε το 1-0.

ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός 1-0 (Nova 2)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γκολ: 53′ Λούκας

Κίτρινες κάρτες: Μαντούρο – Γοδόι, Τζούνιορ

Κόκκινες κάρτες:

ΠΑΟΚ (Χουμπ Στέφενς): Γλύκος, Λίνο, Σκόνδρας, Τζαβέλας, Βίτορ, Λαζάρ, Μαντούρο (58′ Βούκιτς), Κατσουράνης, Στοχ (80′ Γεωργιάδης), Λούκας, Σαλπιγγίδης (64′ Αθανασιάδης).

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος):
Ράφαελ, Γκάλο, Καλί, Κούσας, Μπικέι, Τζούνιορ (60′ Μπούντιμιρ), Γοδόι (79′ Μύγας), Σφακιανάκης, Θεοδωρίδης (69′ Νταλμά), Μπακάκης, Καμαρά.

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης