Την πρώτη τους προπόνηση επί ελληνικού εδάφους, έπειτα από την επιστροφή τους από την Ολλανδία, όπου και πραγματοποιήθηκε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, έκαναν οι παίκτες του ΠΑΟΚ.

Οι «ασπρόμαυροι» επέστρεψαν στις προπονήσεις στο Αθλητικό Κέντρο της Νέας Μεσημβρίας. Στην ομάδα εντάχθηκε ξανά ο Τόμας Μουργκ, ο οποίος το προηγούμενο διάστημα απουσίαζε στην πατρίδα του λόγω προσωπικού προβλήματος, ενώ κανονικά προπονήθηκε ο Αντρέ Ρικάρντο. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν είχε στη διάθεσή του τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, καθώς η σύζυγος του Σουριναμέζου μεσοεπιθετικού είναι στις ημέρες της για να γεννήσει. Επίσης, οι Ομάρ Ελ Καντουρί και Νέλσον Ολιβέιρα έκαναν θεραπείες όπως και ο Λούκας Τέιλορ που έχει ένα πρόβλημα στο πόδι ενώ ο Γιάννης Μιχαηλίδης συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την Πέμπτη (14/07), οι «ασπρόμαυροι» θα προπονηθούν στις 18:30 στη Νέα Μεσημβρία ενώ για την Παρασκευή στις 19:00 είναι προγραμματισμένο το φιλικό απέναντι στον Παναιτωλικό, το οποίο θα πραγματοποιηθεί δίχως την παρουσία Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.

Για την Πέμπτη, επίσης, μετατέθηκε η ανακοίνωση απόκτησης του Μπράντον Τόμας. Ο 27χρονος Ισπανός επιθετικός ολοκλήρωσε τις ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις του, ωστόσο υπάρχουν ακόμα κάποια τελευταία διαδικαστικά θέματα που πρέπει να ξεπεραστούν. Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην άσος της Μάλαγα θα υπογράψει μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμη χρόνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης