Δύο μέρες πριν τη ρεβάνς του «Απόστολος Νικολαΐδης», με φόντο την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας και στον ΠΑΟΚ κορυφώνεται η προετοιμασία για τον τρίτο στη σειρά αγώνα απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Οι «ασπρόμαυροι» θέλουν να «σφραγίσουν» το εισιτήριο για την τετράδα της διοργάνωσης, έχοντας στα υπέρ τους τη νίκη με σκορ 2-0 που κατέκτησαν την περασμένη εβδομάδα στην Τούμπα. Έχουν, επίσης, και ανεβασμένη ψυχολογία, έχοντας μόλις την Κυριακή (22/1) «φιλοδωρήσει» με τρία γκολ τον ίδιο αντίπαλο και στο ίδιο γήπεδο – για το πρωτάθλημα της Super League, αυτή τη φορά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου είδε τον Φιλίπε Σοάρες να ακολουθεί μέρος της προπόνησης και στη συνέχεια να δουλεύει ατομικά, με τον Πορτογάλο μέσο να είναι κοντά στην επιστροφή του στην αγωνιστική δράση. Αντίθετα, οι Ομάρ Ελ Καντουρί, Μάριος Τσαούσης και Νίκολας Κουαλιάτα έκαναν ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, ο Τόμας Μουργκ συνέχισε με τρέξιμο, ενώ ο Γιάσμιν Κούρτιτς συνέχισε το ειδικό πρόγραμμα που ακολουθεί. Ο Λευτέρης Λύρατζης, τέλος, δούλεψε στο γυμναστήριο.

Την Τετάρτη (25/1) οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα προπονηθούν στις 10:30 στο γήπεδο της Τούμπας και το απόγευμα θα αναχωρήσουν για Αθήνα με πτήση τσάρτερ από το αεροδρόμιο «Μακεδονία».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης