Η προετοιμασία για την αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα στο γήπεδο της Τούμπας (Σάββατο 5/11, 21:00), στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League, συνεχίζεται, με το αγωνιστικό τμήμα του ΠΑΟΚ να «ανεβάζει στροφές».

Οι Κάλεντ Νάρεϊ, Λευτέρης Λύρατζης και Μάριος Τσαούσης έκαναν θεραπείες και πρόγραμμα στην πισίνα και το γυμναστήριο, ενώ ο Αντελίνο Βιεϊρίνια έκανε ένα μέρος της προπόνησης με την ομάδα και συνέχισε ατομικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Πορτογάλος αρχηγός των «ασπρόμαυρων» δύσκολα θα προλάβει το ματς με τον «Άγιαξ της Ηπείρου», ωστόσο πιθανότατα να πάρει χρόνο συμμετοχής κόντρα σε Ιωνικό (10/11) και Βόλο (13/11). Υπενθυμίζεται ότι απέναντι στους Ηπειρώτες ο Λουτσέσκου δε θα έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Γιασμίν Κούρτιτς.

Την Παρασκευή (4/11) οι «ασπρόμαυροι» θα προπονηθούν στις 18:00 στο γήπεδο της Τούμπας κι εν συνεχεία ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα ανακοινώσει την αποστολή για το ματς με τον ΠΑΣ. Τα εισιτήρια του συγκεκριμένου αγώνα θα τεθούν λίγες ώρες νωρίτερα στην κυκλοφορία (από τις 9:00), με τις τιμές τους να κυμαίνονται από 10 μέχρι και 80 ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης