Μετά από διήμερο ρεπό ξεκίνησε σήμερα η προετοιμασία των παικτών του ΠΑΟΚ για το τρίτο και τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας πριν από την επίσημη έναρξη των φετινών υποχρεώσεων με τον αγώνα του Europa League στις 21 Αυγούστου.

Το πρόγραμμα αυτό των τριών εβδομάδων περιλαμβάνει τέσσερα φιλικά παιχνίδια, δυο των οποίων στο εξωτερικό, αρχής γενομένης από τον αγώνα του Σαββάτου 2 Αυγούστου στο στάδιο «Σαν Πάολο» της Νάπολι με την γηπεδούχο ομάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Αγγελος Αναστασιάδης θα επιλέξει αύριο την αποστολή των παικτών του που την Παρασκευή θα ταξιδεύσει για τον ιταλικό νότο και θα έχει την δυνατότητα να πάρει μαζί τους και παίκτες που δεν ολοκλήρωσαν ακόμα το βασικό κομμάτι της προετοιμασίας όπως ενδεχομένως κάποιους διεθνείς που πήγαν αργότερα από τους άλλους συμπαίκτες τους στην προετοιμασία της Ολλανδίας.

Στο μεταξύ ο Έλληνας τεχνικός προσανατολίζεται να αφήσει εκτός ομάδας πέντε τουλάχιστον από τους νεαρούς επαγγελματίες του ρόστερ, με την προοπτική αυτοί να πάνε ως δανεικοί στον Αιγινιακό, προκειμένου να πάρουν παιχνίδια στο ερχόμενο πρωτάθλημα της Β’ εθνικής.

Τέλος υφίσταται ακόμα εκκρεμότητα με τον Ισπανό Ινίγκο Λόπεθ, ο οποίος μολονότι έχει ενός έτους συμβόλαιο με την ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν υπολογίζεται από τον προπονητή του και οι δύο πλευρές ψάχνουν την χρυσή τομή για να λύσουν την συνεργασία τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης