Ο Λάζαρος Λάμπρου παραχωρήθηκε δανεικός από τον ΠΑΟΚ στην Τβέντε για έναν χρόνο. Ο 23χρονος πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και ανακοινώθηκε από τους Ολλανδούς οι οποίοι διατηρούν οψιόν αγοράς.

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ: «Στην Τβέντε ο Λάμπρου. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τον δανεισμό του Λάζαρου Λάμπρου στην Τβέντε. Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής την επόμενη σεζόν θ’αγωνιστεί στην Eredivisie, με την Τβέντε να έχει option αγοράς».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εν τω μεταξύ στην ανακοίνωσή της Τβέντε σημειώνει: «Η Τβέντε έφτασε σε συμφωνία με τον ΠΑΟΚ για το δανεισμό του Έλληνα ποδοσφαιριστή, Λάζαρου Λάμπρου, ο οποίος είναι ένας δεξιοπόδαρος επιθετικός και έπαιξε στη Φορτούνα Σιτάρντ τη σεζόν 2018-19».

Ο Έλληνας επιθετικός σημείωσε: «Είμαι χαρούμενος που υπέγραψα στην Τβέντε η οποία είναι ένα σπουδαίο κλαμπ. Αυτός είναι ένας από τους λόγους που ήρθα. Η ιστορία της ομάδας αλλά και οι οπαδοί της. Ελπίζω να πάρω αρκετό χρόνο συμμετοχής εδώ. Ελπίζω να δείξω τον καλύτερο μου εαυτό και να βοηθήσω την ομάδα με τα γκολ και τις ασίστ μου. Είμαι ανυπόμονος για τη νέα σεζόν».

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης