Στην τελική ευθεία φαίνεται ότι βρίσκεται η μεταγραφή του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς στην Αλ Ιτιχάντ.

Για σήμερα ήταν προγραμματισμένο το ραντεβού του 28χρονου στράικερ με τον μεγαλομέτοχο της ομάδας, Ιβάν Σαββίδη ωστόσο αυτό τελικό δεν πραγματοποιήθηκε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Μάλιστα ο ισχυρός άνδρας δεν ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη, ενώ δεν είναι καθόλου βέβαιο αν ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς βρίσκεται στην πόλη.
Αυτό το γεγονός μαρτυρά ότι η απόσταση μεταξύ των δύο πλευρών μεγαλώνει με τον Σέρβο επιθετικό να φέρεται να έχει πάρει την απόφασή του να συνεχίσει την καριέρα του στην Αλ Ιτιχάντ, η οποία του προσφέρει 5, 5 εκατ. ευρώ ετησίως για συμβόλαιο διάρκειας 4,5 ετών.

Μάλιστα στις τάξεις του συλλόγου από τη Σαουδική Αραβία, γνωρίζοντας τις προθέσεις του παίκτη, υπάρχει απόλυτη βεβαιότητα πως το συγκεκριμένο «deal» δύσκολα θα χαλάσει, την ώρα που στον ΠΑΟΚ για ακόμη μία ημέρα τηρείται σιγή ιχθύος αναφορικά με το θέμα.
«Στη Σαουδική Αραβία ο Πρίγιοβιτς και ο μάνατζέρ του»
Tην ίδια ώρα η σερβική ιστοσελίδα novosti.rs σε δημοσίευμά της ανέφερε ο Πρίγιοβιτς και ο μάνατζέρ του είναι στη Σαουδική Αραβία για τα τυπικά της μεταγραφής του στην Αλ Ιτιχάντ.

Πιο συγκεκριμένα στο σχετικό δημοσίευμα αναφέρεται ότι ο 28χρονος στράικερ έφτασε σήμερα στη χώρα για να περάσει και από ιατρικές εξετάσεις, τονίζοντας παράλληλα ότι είναι θέμα χρόνου να πέσουν και οι υπογραφές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης