Μόνο με… θαύμα θα προλάβει ο Στέφανος Αθανασιάδης τον κυριακάτικο εντός έδρας αγώνα πρωταθλήματος του ΠΑΟΚ με αντίπαλο τον Ατρόμητο.

Ο Έλληνας διεθνής επιθετικός ταλαιπωρείται ακόμα από τον τραυματισμό που αποκόμισε στο παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδας με τη Βόρεια Ιρλανδία, κι έτσι δεν προπονήθηκε για δεύτερη διαδοχική ημέρα, κάνοντας θεραπεία στο γυμναστήριο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ως εκ τούτου, όπως όλα δείχνουν, ο Κλάους δεν θα είναι στη διάθεση του Άγγελου Αναστασιάδη στον αγώνα με τους Περιστεριώτες, από τον οποίο θα λείψουν και οι νεαροί Δεληγιαννίδης, Πόζογλου και Σαββίδης, καθώς ο πολύπειρος προπονητής αποφάσισε να ενισχύσουν την προσπάθεια της Κ20 το Σάββατο.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τη σημερινή προπόνηση: «Ανέβηκαν οι ρυθμοί στη Νέα Μεσημβρία ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος της Super League και του αγώνα με τον Ατρόμητο στην Τούμπα.

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ στην προπόνηση της Πέμπτης δούλεψαν στη φυσική κατάσταση με σπριντ και άλματα, στην τεχνική με σουτ στην κίνηση, αλλά και στην τακτική με την πραγματοποίηση οικογενειακού διπλού. Ο Ράζβαν Ρατς, ο οποίος επέστρεψε από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Ρουμανίας ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα αποφόρτισης, ο Στέφανος Αθανασιάδης έμεινε στο γυμναστήριο κι έκανε θεραπεία και ο Γιώργος Τζαβέλλας συνέχισε αποθεραπεία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι Παναγιώτης Δεληγιαννίδης, Στέλιος Πόζογλου και Κυριάκος Σαββίδης προπονήθηκαν με την Κ20 και θα συμμετάσχουν στον αγώνα της ομάδας του Βλάνταν Ίβιτς κόντρα στην αντίστοιχη ομάδα του Ατρομήτου».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης