Σε ελληνικό έδαφος για τον ΠΑΟΚ έφτασε το βράδυ της Πέμπτης ο Μάαρτεν Μάρτενς. Ο Βέλγος μεσοεπιθετικός, δεύτερο απόκτημα του «δκεφάλου» του Βορρά στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, αφίχθη λίγο πριν τις έντεκα στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», με πτήση μέσω Μονάχου, όπου τον υποδέχτηκαν ιθύνοντες του συλλόγου, πολλοί εκπρόσωποι του Τύπου και λίγοι φίλαθλοι της ομάδας.

«Είμαι χαρούμενος και ενθουσιασμένος που είμαι εδώ. Χρειάστηκε να γίνουν πολλά για να φτάσω σε αυτό το σημείο. Εχω ακούσει ότι η ομάδα έχει φιλοδοξίες και ελπίζω να καταφέρουμε πολλά πράγματα μαζί, όλα αρχίζουν από αύριο», τόνισε αρχικά στις δηλώσεις του. Πρόσθεσε λέγοντας: «Μίλησα με τους περισσότερους ανθρώπους της ομάδας, μου εξήγησαν τα πάντα, τι θέλουν από μένα. Πρέπει να προσπαθήσω να βοηθήσω με τις ικανότητές μου και θα δούμε που θα πάμε. Επέλεξα τον ΠΑΟΚ, διότι μετά την Ολλανδία, όπου έχω αγωνιστεί ως επί το πλείστον, ήθελα να αποκτήσω εμπειρία από κάπου αλλού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ήθελα μια ομάδα που να στοχεύει ψηλά, να είναι ανταγωνιστική, να μπορεί να «χτυπήσει» τίτλους. Δεν θέλω να πω τι μπορώ να κάνω στο γήπεδο, θέλω να δουλέψω σκληρά, έχω τις ικανότητες να αγωνιστώ ως δεκάρι. Απέδειξα στην Ολλανδία ότι μπορώ να συνεισφέρω στο δημιουργικό κομμάτι, σκόραρα, επίσης, έδωσα ασίστ. Φέτος δεν πέτυχα πολλά γκολ, ίσως τα κρατάω για τον ΠΑΟΚ. Ανυπομονώ να παίξω για τον κόσμο του ΠΑΟΚ, έχω δει κάποια βίντεο, δεν μπόρεσα να αγωνιστώ στην Τούμπα όταν έπαιξε φέτος εδώ η Αλμααρ».

Ερωτηθείς για το πότε άρχισε η επαφή του για συνεργασία με τον «δικέφαλο» απάντησε πως: «Στα μέσα Δεκεμβρίου ενημερώθηκα για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ. Στις διακοπές των Χριστουγέννων σκέφτηκα, ήθελα να μιλήσω και με τους ανθρώπους της ομάδας, όπως και έγινε, μου πήρε μια δυο μέρες για να αποφασίσω».

Αύριο ο Μάρτενς θα βρεθεί στην Τούμπα για να υπογράψει το συμβόλαιο, με το οποίο θα επισημοποιηθεί η συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης