Ο Ομάρ Ελ-Καντουρί αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν για τον ΠΑΟΚ, καθώς απομένουν τα τυπικά για τη μεταγραφή του στην Πάρμα, στην οποία ο παίκτης θα συνεχίσει, όπως όλα δείχνουν, την καριέρα του.

Με νέα δημοσιεύματά τους οι Ιταλοί αποκαλύπτουν πως επήλθε οριστική συμφωνία, ώστε ο 28χρονος μεσοεπιθετικός να επαναπατριστεί για λογαριασμό των «παρμέντσι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά τα ιταλικά ΜΜΕ: «Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ προσπάθησε να βάλει… φρένο στην όποια συζήτηση για τον Ελ Καντουρί, ωστόσο, ο ποδοσφαιριστής από την πλευρά του έκανε ό,τι ήταν δυνατό προκειμένου να τον αφήσει να πάει στην Πάρμα. Και έτσι έγινε.

Ο Ομάρ θα δώσει το τελευταίο του παιχνίδι με την φανέλα του ΠΑΟΚ την Κυριακή. Οι ιθύνοντες της ελληνικής ομάδας ήθελαν να παραμείνει τουλάχιστον μέχρι την Τετάρτη (σ.σ. εμβόλιμη αγωνιστική), αλλά οι άνθρωποι της Πάρμα δεν το δέχτηκαν.

Μετά το παιχνίδι της Κυριακής, ο πρώην παίκτης της Νάπολι θα ταξιδεύσει στην Ιταλία και πιθανότατα την Δευτέρα θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις για λογαριασμό των “Παρμέντσι”».

Aπό την πλευρά του ο ΠΑΟΚ επιβεβαιώνει ότι έχουν κατατεθεί οι προτάσεις από την ιταλική ομάδα, ωστόσο δεν επιβεβαιώνει την αποδοχή των προτάσεων αυτών.
Πάντως είναι δεδομένο ότι ο Ελ Καντουρί έχει εκφράσει την επιθυμία να συνεχίσει στη γειτονική χώρα την καριέρα του και αυτό ανοίγει δρόμο για την ενδεχόμενη μετακίνησή του τώρα, στις μεταγραφές του Ιανουαρίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης