Χωρίς τον Ροντρίγκο Σοάρες για τον επόμενο ενάμισι μήνα είναι αναγκασμένος να πορευτεί ο ΠΑΟΚ. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός θα απουσιάσει υποχρεωτικά από τις δραστηριότητες του «Δικεφάλου» για τις προσεχείς 5-6 εβδομάδες, καθώς τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε, για τον τραυματισμό που υπέστη στον αγώνα των «ασπρόμαυρων» με την Μπεσίκτας (25/8) για τον β΄ προκριματικό γύρο του Champions League, έδειξαν θλάση δευτέρου βαθμού στην κατάφυση του αριστερού δικεφάλου.

Εν τω μεταξύ, με άδεια από τον ΠΑΟΚ βρίσκεται στη Βραζιλία ο Λέο Μάτος. Το ταξίδι έγινε για προσωπικούς λόγους και η επιστροφή του σε ελληνικό έδαφος προγραμματίστηκε για τις 4/9.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το διάστημα της παραμονής στην πατρίδα του ο Μάτος θα ακολουθήσει εξειδικευμένο πρόγραμμα προπόνησης που του έδωσε το τεχνικό επιτελείο του ΠΑΟΚ, προκειμένου να διατηρηθεί σε αγωνιστική ετοιμότητα.

Τέλος στις προπονήσεις επέστρεψαν ο Αμπέλ Φερέιρα και οι παίκτες του, ύστερα από διήμερη ξεκούραση που είχαν άπαντες, μετά το ματς με την Μπεσίκτας. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ συνεχίζει να μην έχει στη διάθεσή του τον Ντόουγκλας Αουγκούστο, ο οποίος ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία, λόγω του τραυματισμού του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης