Με σίγουρη την επιστροφή του Ομάρ Έλ Καντουρί θα πάει στο γήπεδο της Τούμπας την Κυριακή ο ΠΑΟΚ για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, για το οποίο προετοιμάζεται ήδη η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία.

Ο Μαροκινός παίκτης απουσίαζε λόγω τιμωρίας από το ντέρμπι με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και η απουσία του φάνηκε στον αγωνιστικό χώρο, καθώς αποτελεί ένα βασικό κομμάτι της μεσαίας γραμμής της ασπρόμαυρης ομάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα ο Αντρέ Βιερίνια είναι σε σαφώς καλύτερη αγωνιστική κατάσταση και πιθανολογείται πως θα έχει χρόνο συμμετοχής στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Όμως, αβέβαιη είναι ακόμα η συμμετοχή του Βραζιλιάνου πλάγιου αμυντικού, Ροντρίγκο Σοάρες, που είναι τραυματίας και ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα.

Εκείνος φυσικά που θα απουσιάσει είναι ο Σενεγαλέζος πλάγιος μπακ, Μουσά Ουαγκέ, που τραυματίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τον Άρη και θα μείνει εκτός γηπέδων για απροσδιόριστο διάστημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η προπόνηση του ΠΑΟΚ περιλάμβανε ανάλυση βίντεο και ομιλία του Πάμπλο Γκαρσία προς τους ποδοσφαιριστές, στους οποίους επεσήμανε λάθη κάνοντας παρατηρήσεις για την διαχείριση του παιχνιδιού και την πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης