Συνέντευξη σε Μέσο της πατρίδας του παραχώρησε ο Γιόζιπ Μίσιτς, αποκαλύπτοντας πως έχει υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους «ασπρόμαυρους». Ο Κροάτης ρωτήθηκε και για την αφαίρεση βαθμών του ΠΑΟΚ, εξηγώντας το σκεπτικό της απόφασης που αφορά την περιβόητη πολυϊδιοκτησία.

Η απάντηση του Μίσιτς σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως με τους Θεσσαλονικείς να προχωρούν σε διευκρινίσεις, κάνοντας σαφές πως ο ποδοσφαιριστής απάντησε στους λόγους που κατηγορούν τον ΠΑΟΚ, τονίζοντας πως ουδέποτε υιοθέτησε την όποια κατηγορία και η απόδοση του κειμένου με διαφορετικό τρόπο είναι το λιγότερο πονηρή και ύποπτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τους «ασπρόμαυρους» είναι ξεκάθαρο πως έγινε με μοναδικό σκοπό να δημιουργηθεί πρόβλημα τόσο στην ομάδα ενόψει των playoffs, όσο και στις σχέσεις της με τον ποδοσφαιριστή, ενόψει της επικείμενης ολοκλήρωσης της μεταγραφής του από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Διόρθωση και από τους Κροάτες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε διόρθωση της συνέντευξης προχώρησαν και οι Κροάτες, όσον αφορά το επίμαχο σημείο, δεδομένου πως αντιλήφθηκαν ότι απέδωσαν λανθασμένα τη συνέντευξη, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση του Μίσιτς που ανέφερε: «Αυτή τη σεζόν μάς πήραν 7 βαθμούς».

Πηγή: sdna.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης