Τέσσερις τραυματίες μετρά το απουσιολόγιο του ΠΑΟΚ και συμπτωματικά πρόκειται για τέσσερις μέσους που υπό άλλες συνθήκες θα τους είχε απόλυτη ανάγκη η ομάδα. Οι Πέλκας, Ελ Καντουρί, Βέρνμπλουμ και Μαουρίσιο είναι όλοι παίκτες πρώτης γραμμής αλλά με ένα πλούσιο ρόστερ 30 ποδοσφαιριστών, ο Ραζβάν Λουτσέσκου, μπορεί να νιώθει ήσυχος και έτοιμος για την κάλυψη και την αντιμετώπιση κάθε αντιπάλου.  Το Σάββατο ο ΠΑΟΚ καλείται να υποστηρίξει το αήττητο της φετινής σεζόν στο Αγρίνιο, απέναντι στον φιλόδοξο Παναιτωλικό.

Ο Ρουμάνος τεχνικός είναι απόλυτα προσηλωμένος στον στόχο του και έχει ήδη εναλλακτικές λύσεις για το παιχνίδι του Σαββάτου (16/3- 19.00). Ο Σάκχοφ με τον Ολιβέιρα θα αγωνιστούν σαν ανασταλτικοί μέσοι και υπάρχουν και οι εναλλακτικές λύσεις των Κάνιας και Μίσιτς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο παιχνίδι του Σαββάτου ο ΠΑΟΚ θα έχει και μια επί πλέον επιλογή. Αυτήν του Βραζιλιάνου Λέο Ζαμπά, που αφού εξέτισε την μια αγωνιστική ποινής θα επιστρέψει στο ένα άκρο της επιθετικής γραμμής, πιθανότατα μαζί με τον Δημήτρη Λημνιό στο άλλο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης