Ο ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση μετά τα δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι ο Ιβάν Σαββίδης έχει στην κατοχή του τις εγκαταστάσεις της Ξάνθης.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Οι γελοιότητες και τα παραμύθια του ΟΣΦΠ και των συν αυτώ παρατρεχάμενων συνεχίζονται.

Νέο αφήγημα ότι ο Ιβάν Σαββίδης είναι ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ξάνθης (!!!).

Ξεκαθαρίζουμε λοιπόν για να τελειώνει αυτό το παραμύθι ότι ο Ιβάν Σαββίδης δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την ΠΑΕ Ξάνθη όπως επίσης και κανένα συγγενικό του πρόσωπο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η συνέχεια θα δοθεί στα δικαστήρια με τους επαγγελματίες ψεύτες και συκοφάντες που σπιλώνουν πρόσωπα, συνειδήσεις και ομάδες.

Περιμένουμε λογικά την αυτόματη υιοθέτηση του παραμυθιού από τον ίδιο τον Υφυπουργό Αθλητισμού και τις “αυθόρμητες” ενέργειές του προς τη διαλεύκανση του ζητήματος που καταγγέλει -ω εκ του θαύματος- ο Ολυμπιακός».

Νωρίτερα ο τηλεοπτικός σταθμός «One» συμφερόντων Βαγγέλη Μαρινάκη, ανέφερε ότι η εταιρεία RFA κυπριακών συμφερόντων με ιδιοκτήτη τον ανιψιό του Ιβάν Σαββίδη έχει αγοράσει τις εγκαταστάσεις της Ξάνθης μέσω της εταιρείας VIALAND Α.Ε..

Μέσω της RFA ο Ιβάν Σαββίδης έχει προχωρήσει στην εξαγορά της ΣΕΚΑΠ, της Σουρωτής και της PARALOT. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ τα χρήματα για την εξαγορά του προπονητικού κέντρου της Ξάνθης εισέπραξαν οι κύριοι Πανόπουλος και Συγγελίδης, οι οποίοι παραμένουν και στο ΔΣ της Ξάνθης αλλά και στο ΔΣ της εταιρείας VIALAND.

Να σημειωθεί πως το ερχόμενο Σάββατο ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Ξάνθη στην Τούμπα για την 13η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας (7/12, 18:00, PAOK TV).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης