Μετά το χθεσινό ρεπό οι παίκτες του ΠΑΟΚ επέστρεψαν την Τετάρτη στις προπονήσεις με πέντε απόντες όμως στο σύνολο καθώς οι Λίνο, Βούκιτς, Σκόνδρας και Πόζογλου προσβλήθηκαν από ίωση και δεν πήραν μέρος στην προπόνηση.

Το ιατρικό τιμ τους συνέστησε ανάπαυση και τους χορήγησε θεραπευτική αγωγή ενώ πέραν αυτών και ο Μιγκέλ Βίτορ μετέβη στην Πορτογαλία λόγω οικογενειακού ζητήματος, με την επιστροφή του ωστόσο στη Θεσσαλονίκη να τοποθετείται σήμερα αργότερα το βράδυ ή αύριο το πρωί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε ότι αφορά το πρόγραμμα των υπόλοιπων, περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής, με σκοπό τη βελτίωση της αμυντικής λειτουργίας, την ταχύτερη ανάπτυξη και την βελτίωση της αποτελεσματικότητας μπροστά στην αντίπαλη εστία.

Μετά το τέλος της προπόνησης το ποδοσφαιρικό τμήμα κατευθύνθηκε σε εστιατόριο του κέντρου της πόλης, όπου έγινε από τον πρόεδρο Ζήση Βρύζα η καθιερωμένη κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας με την συνοδεία γεύματος.

Στην ομάδα της Θεσσαλονίκης υπάρχει σε εξέλιξη μεταγραφική δραστηριότητα και μετά την απόκτηση του Μαντούρο, έχει προαναγγελθεί και η απόκτηση του Βέλγου Μάρτενς από την ΑΖ Αλκμααρ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο παίκτης έλυσε το συμβόλαιο του με την ολλανδική ομάδα και ήδη ετοιμάζονται και οι τελευταίες λεπτομέρειες για την έλευση του στην Θεσσαλονίκη και την υπογραφή συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης