ΠΑΟΚ: «Η μόνη σχέση είναι αυτή του Ολυμπιακού με τον Σιαμπάνη»

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 16 Δεκεμβρίου 2020, 00:46
ΠΑΟΚ: «Η μόνη σχέση είναι αυτή του Ολυμπιακού με τον Σιαμπάνη»

Νέα ανακοίνωση εξέδωσε ο ΠΑΟΚ αναφορικά με την υπόθεση με πρωταγωνιστή τον Μάριο Σιαμπάνη. Αναλυτικά όσα αναφέρει ο Δικέφαλος του Βορρά:

«Ξαναρωτάμε τον Ολυμπιακό και ελπίζουμε να μην απαντήσει και πάλι σαν τον έφηβο της φανέλας του. Καταγγέλει τον ΠΑΟΚ ότι έβαλε τον Ν.Π. να δωροδοκήσει τον Μάριο Σιαμπάνη; Καταγγέλει ότι ο Ν.Π. πήγε μόνος του; Ξέχασε την καταγγελία Καραπαπά για το δεύτερο άτομο, τον σκληρό ποινικό; Φοβάται μήπως ότι αυτά που καταγγέλλει είναι το μεγαλύτερο αυτογκόλ της ιστορίας του αφού είναι συνδεδεμένος με την ΠΑΕ ΟΣΦΠ;

Ο Μάκης Γκαγκάτσης, τόσο ο ίδιος όσο και οποιοδήποτε πρόσωπο που συνδέεται με τον Αντιπρόεδρο και Δ/Σ της ΠΑΕ, δεν έχει ουδεμία σχέση με οποιονδήποτε τέως γενικό αρχηγό.

Η μόνη σχέση πλέον που είναι ξεκάθαρη είναι της ΠΑΕ ΟΣΦΠ με τον Μάριο Σιαμπάνη μέσω της κ. Σουλούκου (αλλά και άλλων στοιχείων που θα κατατεθούν στον εισαγγελέα) όπως επίσης και με τον «σκληρό ποινικό» που οι ίδιοι ανέφεραν σε αυτογκόλ μεγαλύτερο και από του Δεληζήση (εναντίον του ΠΑΣ Γιάννενα το 2018, μην πει κανείς τίποτα, αμέσως να πιαστείτε).

Στον εισαγγελέα θα είμαστε πλέον αυτοβούλως. Είμαστε ακόμη στην αρχή».

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 16 Δεκεμβρίου 2020, 00:47