Η σημαντική νίκη επί της ΑΕΚ στο παιχνίδι του Ολυμπιακού Σταδίου αποτέλεσε… φάρμακο για την χαμένη ηρεμία της ομάδας του «Δικέφαλου» της Θεσσαλονίκης και λειτούργησε σαν τροχός επανεκκίνησης για τη συνέχεια των διοργανώσεων στις οποίες αγωνίζεται.

Η νίκη μολονότι δεν προήλθε από μία εξαίσια ποδοσφαιρική εμφάνιση ήταν τονωτική και ενισχυτική της προσπάθειας της ομάδας και αυτό το αποτέλεσμα απόλαυσαν κυρίως οι ποδοσφαιριστές που βρέθηκαν κάτω από ισχυρή πίεση μετά την βαριά ήττα από τον Παναθηναϊκό στο «Απόστολος Νικολαΐδης» με το 3-0 της περασμένης Κυριακής (4/4).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αποστολή επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη και θα προπονηθεί σήμερα (8/4) και αύριο (9/4), ενώ το Σάββατο (10/4) θα ταξιδέψει και πάλι για εκτός έδρας παιχνίδι, στην Τρίπολη εν όψει της αναμέτρησης της Κυριακής (11/4) με τον Αστέρα.

Σοβαρά προβλήματα δεν αντιμετωπίζει ο Πάμπλο Γκαρσία που έχει στη διάθεσή του τους ποδοσφαιριστές για να κάνει τους σχεδιασμούς του για το παιχνίδι αυτό. Ο τραυματισμός του Βιερίνια δεν είναι σοβαρός και φαίνεται ότι ο ποδοσφαιριστής θα επανέλθει στις προπονήσεις κανονικά.

Επίσης, το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ λειτουργεί εδώ και μερικές εβδομάδες χωρίς τεχνικό διευθυντή δεν φαίνεται να απασχολεί ιδιαιτέρως, δεδομένου πως οι άμεσες ανανεώσεις συμβολαίων αφορούν μόνο τρεις ποδοσφαιριστές: τους Ελ Καντουρί (31 ετών), Μάικλ Κρμέντσικ (28 ετών) και Ραχμάν Μπάμπα (27 ετών), τα συμβόλαια των οποίων ολοκληρώνονται στο τέλος Ιουνίου. Οι δύο τελευταίοι έχουν αποκτηθεί υπό μορφή δανεισμού και περιμένουν το «πράσινο φως» της διοίκησης του ΠΑΟΚ για την ανανέωση τους, κάτι που βέβαια θα εξαρτηθεί μετά το τέλος της αγωνιστικής περιόδου και ανάλογα με την κατάληξη της μέχρι τώρα πορείας της ομάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης