Μία σίγουρη αλλαγή θα κάνει ο Αμπέλ Φερέιρα την Τετάρτη (15/7 21.30), στον «τελικό» εναντίον της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Στη θέση του τιμωρημένου Ελ Καντουρί, που συμπλήρωσε κίτρινες κάρτες και θα λείψει από το συγκεκριμένο παιχνίδι, θα αγωνιστεί ο Αντερσον Εσίτι ως παρτενέρ του Ζοσέ Μαουρίτσιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπάρχουν όμως και άλλα προβλήματα για τον «Δικέφαλο» του Βορρά, ο οποίος ως γνωστόν έκανε εντυπωσιακό πέρασμα από το «Γ. Καραϊσκάκης» χθες με τη νίκη επί του Ολυμπιακού.

Ο Ίνγκι Ίνγκασον έκανε θεραπεία, όπως και ο Κάρολ Σφιντέρσκι, ο οποίος δέχθηκε ένα χτύπημα στην ποδοκνημική, που του προκάλεσε αιμάτωμα, με τους δύο παίκτες να είναι αμφίβολοι ενόψει του μεθαυριανού αγώνα.

Όσοι βρέθηκαν στην αρχική 11άδα του αγώνα στο Φάληρο ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά και δούλεψαν στην κυκλοφορία της μπάλας, την ανάπτυξη και τα τελειώματα. Tην Τρίτη (14.07) ο «δικέφαλος» του Βορρά θα προπονηθεί στις 10:00 στο γήπεδο Περιστερίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο μεταξύ ο πταισματοδίκης που εξετάζει την καταγγελία του ΠΑΟΚ εναντίον των μελών της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού (για παράβαση καθήκοντος), ζήτησε από την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ συμπληρωματικά στοιχεία.

Η καταγγελία αυτή αφορά την αρχική πρώτη παρέμβαση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, καθώς έχει γίνει και δεύτερη, στον Άρειο Πάγο, κατά δικαστών της επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης