Ο Γιόσιπ Μίσιτς ανακηρύχθηκε ως ο πολυτιμότερος παίκτης του ΠΑΟΚ για τη σεζόν 2019-20, όπως έκανε σήμερα γνωστό η ασπρόμαυρη ΠΑΕ, χαρακτηρίζοντάς τον ως την ευχάριστη έκπληξη.

Αναλυτικά:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Αν υπήρχε και τίτλος για την έκπληξη της σεζόν, σίγουρα θα τον είχε κερδίσει κι αυτόν. Δικαίως. Ο Γιόζιπ Μίσιτς είναι ο νικητής του βραβείο «Πλάτων Φορόπουλος» για τον MVP της σεζόν 2019-20.

Διανύουμε μια περίοδο της ζωής μας που όλα γίνονται τόσο γρήγορα και οριακά εκτός ελέγχου. Ο χρόνος μοιάζει πολυτέλεια και ελάχιστοι έχουν τη διάθεση να περιμένουν πριν βγάλουν συμπεράσματα. Υπό αυτές τις συνθήκες και δεδομένου ότι μετρούσε ήδη έξι μήνες στον ΠΑΟΚ δίχως να έχει κερδίσει θέση βασικού, ο Γιόσιπ Μίσιτς, έμοιαζε να έχει ήδη καταταχθεί στο μυαλό των περισσότερων ως εναλλακτική λύση.

Η μετέπειτα πορεία του αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα για την αποφυγή της βιασύνης και την πίστωση χρόνου. Διότι μόλις ο Κροάτης πήρε την ευκαιρία από τον Αμπέλ Φερέιρα δεν κοίταξε ποτέ πίσω κι αποτέλεσε ίσως τον πιο ποιοτικό μέσο του ελληνικού πρωταθλήματος. Ο Γιόσιπ Μίσιτς είναι ο νικητής του βραβείου «Πλάτων Φορόπουλος» που απονέμεται στον MVP της σεζόν 2019-20.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ξεκίνησε τη σεζόν από τον πάγκο στα πρώτα ευρωπαϊκά παιχνίδια, αλλά με το που μπήκε στην 11άδα έγινε το βαρόμετρο του ΠΑΟΚ. Η μπάλα έπρεπε να περάσει από τα δικά του πόδια για να μεταφερθεί από την άμυνα στην επίθεση και οι κάθετες πάσες του έγιναν ο νούμερο ένα κίνδυνος για τις αντίπαλες ομάδες που πλέον χρειάζονταν να προσαρμόσουν το παιχνίδι τους για να τον περιορίσουν.

Ένας μέσος που έκανε τα πάντα στο γήπεδο. Συνέπεια στα μετόπισθεν, τρέξιμο, πάθος, ένταση στο παιχνίδι, οξυδέρκεια στις δύσκολες στιγμές και σημαντική συμβολή στο παραγωγικό κομμάτι. Ο Γιόσιπ Μίσιτς κατάφερε μόλις σε δύο μήνες συνεχόμενων παιχνιδιών να μετατραπεί στον Mr Vertical και να αναλάβει τον ρόλο του… μαέστρου στο γήπεδο για τον Δικέφαλο.

32 αγώνες, έξι γκολ, 11 ασίστ. Ο Μίσιτς ήταν ένα από τα κορυφαία χαφ της φετινής Super League και τον περιμένουμε πίσω στον αγωνιστικό χώρο για να συνεχίσει να μας εκπλήσσει με τις εμπνεύσεις του. Στην ψηφοφορία για τον 11888 MVP της σεζόν 2019-20 ο Mr Vertical συγκέντρωσε το 36,53% των ψήφων του κοινού και κατέκτησε το βραβείο «Πλάτων Φορόπουλος».

Στη δεύτερη θέση έμεινε ο Δημήτρης Γιαννούλης, ο οποίος έκανε το δικό του breakthrough και εντυπωσίασε με τις επιδόσεις του στο αριστερό άκρο της άμυνας του Δικεφάλου, ενώ το βάθρο συμπλήρωσε ο Δημήτρης Πέλκας, που παρά τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπισε είχε την ουσία για την ομάδα του».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης